beskrivning av dual fuel gas varierar

beskrivning av dual fuel gas varierar

Duell bränsle intervall , eller duell kaminer bränsle , har blivit ett populärt val för dem vars hem design och budget kan ta emot dem . Troligtvis är det allvarligt kock som skulle vara inriktad på en preferens för en duell bränsletyp . Denna typ av spis kombinerar olika sätt att underblåsa matlagningen såsom att införliva fördelarna med olika typer av bränsle , inklusive gas, med avseende på olika typer av matlagning

Vilken Duel Fuel Range är

Med hänvisning till en duell bränsletyp , eller kamin , som en dual fuel gasspis är vilseledande . En duell flerbränslelösning är ett kök som kombinerar olika bränslen för att driva serien. En sådan kombination tillgodoser olika typer av matlagning behov eller önskemål . Generellt dual fuel kaminer kombinerar gas- och elektrisk bränsle för olika typer av matlagning .

Fördelar Gas

Gas värme har egenskaper som ger den fördelar framför el för vissa typer av matlagning . Gas värme är en fuktig värme, och det ger också bättre temperaturkontroll för top- of- the- spis matlagning . Världens stora kockar föredrar gas hällar . Gas är också föredras av många hushåll kockar för att tillaga rätter genom att använda wokar , stekpannor , galler , kastruller och andra top-of- the- spis matlagning . Gasdrivna matlagning har också en lägre driftskostnad än gör el- drivna matlagning , så genom att använda en gasdriven spishäll ett potentiellt sparar något på driftkostnad över en helt elektrisk räckvidd .

Fördelar för el

Samma egenskaper som ger gas en fördel jämfört med el för top- of- the- spis matlagning lämna gas till en nackdel för de flesta typer av matlagning sker i ugnen . El är en torr värme , och den elektriska ugnar tenderar att täta bättre än att göra gasugnar , eftersom gasugnar behöver mer ventilation . Detta innebär att el- drivna ugnar bibehålla jämnare tillagning temperaturer medan temperaturen i en gasugn varierar mer

Kombination : . Dual Fuel

På grund av denna omständighet som en del matlagning behov bäst genom gasbränslesystemet av sortiment , och några är bäst betjänt av elektriska tankning , utvecklat apparattillverkarna begreppet duellen flerbränslelösning . Detta ger de bästa egenskaperna hos både gas och el tankning för matlagning . Den typiska dual fuel sortiment innehåller en gasdriven spishäll och en elektrisk drivs ugn .

Slutliga överväganden

När det gäller att välja mellan olika typer av bränsle för intervallet , måste man ta andra hänsyn i beaktande. Först i befintliga bostäder utformningen av köket kan begränsa ett val att antingen gas ensam eller till el ensam som sin matlagning tankning . Men vissa befintliga bostäder har kapacitet för dubbla tankning av intervallet. Budgetering ger också en övervägande : dual fuel kaminer har högre inköpskostnader och högre underhållskostnader än kaminer som antingen gasdrivna eller el-drivna bara .


Relaterade artiklar


beskrivning av dual fuel gas varierar
ett Friedrich luftrenare filter
gas vs elektriska on demand varmvattenberedare
Hur man använder en kontinental elektriska strykjärn
gas kontra elektrisk värmepump