Hur tar jag bort fordonsindustrin olja ?

Hur tar jag bort fordonsindustrin olja ?

När du får en bil oljefläck på kläderna , kan du anta att det är dags att lägga plagget i din samling av damm trasor . Även om det är sant att mörka , fettfläckar kan bevisa en utmaning att rensa ut alla tyg , är det möjligt att återställa förorenade kläder eller stoppning till-om inte perfekt-åtminstone bättre skick . Combat -motorn fett med armbåge fett och några hushållsartiklar för att hjälpa rädda dina tillhörigheter

Du behöver : .
Pappershanddukar
Bakpulver , majsstärkelse eller babypuder .
Bets behandling ( för kläder ) .
Kemtvätt vätska ( för stoppning ) .


1 .
blot fläcken med hushållspapper för att avlägsna all olja som ännu inte har blötläggas helt i tyg . Kontrollera att du använder ett lyft rörelse och undvika gnidning , som kommer att sprida fläcken .
2 .
Strö ett absorberande ämne t. ex. majsstärkelse , baby eller bakpulver på fläcken . Lämna absorberande av ditt val för att ställa in plagget eller klädsel för fem till 15 minuter och sedan skaka eller vakuum av den.
3 .
för en motor oljefläck på kläder , behandla plagget med en kommersiell fläckborttagningsmedel och sedan tvätta den i varmt vatten om det är säkert för tyget . Upprepa efter behov tills fläcken har bleknat avsevärt eller försvunnit.
4 .
För en motorolja fläck på klädseln , tillämpa en kemtvätt lösningsmedel med en ren vit duk . Blot fläcken tills lösningens absorberar in i tyget . Upprepa efter behov tills fläcken har bleknat avsevärt eller försvunnit .


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa diskbänkar från lukt
recept på hur man gör hemmagjord tvål tvätt bar
Hur tar jag bort fordonsindustrin olja ?
Hur rengör jag rostfritt stål naturligt ?
Hur tar jag bort gamla PET fläckar i mattan ?
hur man rengör en topp glasbord