hur man rengör småsten läder

hur man rengör småsten läder

Småsten läder har ett vackert utseende och en intressant konsistens . Men som alla former av läder , måste småsten läder rengöras ordentligt och vårdas för att behålla sin lyster . Att ta sig tid att rengöra småsten läder ordentligt kan också förlänga dess livslängd och förebygga dessa läder accessoarer från att se gamla före sin tid

Du behöver : .
läderrengöring
. Läder balsam.
Läder waterproofer .
Mjuk trasa.
Gammal tandborste .


1 .
Köp en läderrengöring utformad för användning med småsten och texturerade läder . Detta garanterar att dammsugaren du inte kommer att skada den känsliga läder ytorna .
2 .
Fukta en mjuk trasa och doppa den i läderrengöring . Arbeta upp ett bra lödder på trasan och gnugga den ordentligt i läder .
3 .
Låt läderrengöring att torka in på ytan av småstenar läder . Vänta ungefär fem minuter och torka sedan bort överflödigt skinn renare. Polska lädret med en mjuk , torr trasa .
4 .
Applicera en kvalitet läder balsam för en fuktad trasa . Torka av läder balsam i småstenar läder för att mjuka upp och skydda den. Se till läder balsam du använder är avsedd för texturerat läderprodukter.
5 .
Använd en agent läder tätskikt på småstenar läder , särskilt om du kommer att bära läder posten utomhus i dåligt väder . Gnid tätskikt agent i lädret ordentligt , låt det torka och sedan torka bort överflödigt .


Relaterade artiklar


hur man rengör småsten läder
hur man rent badrum toaletter , handfat och badkar
det bästa sättet att rengöra ek skåp
hur man rengör mocka och läder
hur man rengör ett urin blöt madrass