gå grönt hem alternativ

gå grönt hem alternativ

från färgen på väggarna till den mat du äter , är dessa dagar nästan allt i ditt hem finns i en " grön " alternativ . Det finns många produkter på butikshyllorna som tout sig själva som ett grönt alternativ , ofta det bästa , billigaste och enklaste sättet att gå grönt är att konsumera mindre .

Livsstil Alternativ

Skär ner på din energiförbrukning utan att ens med din elektronik mindre . Helt enkelt dra ur dem när du inte använder dem . Stänga släcker belysningen när du lämnar rummet och kranen av medan du borstar tänderna sparar även värdefulla resurser och sänker din elräkningar , liksom . Du kan hjälpa apparater agera mer effektivt när de är verksamma också . En värmefilt virad runt din varmvattenberedare kan drastiskt sänka sina löpande kostnader som inte väntar på att köra en full diskmaskin i stället för att köra en halvfull last varje dag .

En tid som du bör använda kranen oftare --- dricksvatten . Om du håller ett par returflaskor hemma , och kanske också i bilen och på jobbet också, kan du fylla på dem när du behöver vatten och du kommer inte att frestas att köpa buteljerat vatten. Dricka kranvatten är lika säker som på flaska, är mycket billigare och inte avfall fossila bränslen i produktionen av plastförpackningar och under transporten från fabrik till butik .

Rengöringsprodukter

Medan vissa rengöringsprodukter är EPA-certifierad grön produkter , de flesta av dina mest älskade , beprövade produkter är fulla av en mängd kemikalier såsom klor eller formaldehyd . Fönster och speglar lysa när tvättas med en 3 msk . vinäger , en 1 /2 tsk . flytande tvättmedel och två koppar vatten som rengöringsmedel blandning . En lösning av 1 /2 tsk . tvätt soda , är 2 koppar hett vatten och lite diskmedel ett effektivt , tillgängligt alternativ till de flesta all-purpose rengöringsmedel. Om ditt hem inte känns riktigt rent nog att du utan ett kemiskt bad , förbättra luftkvaliteten i ditt hem genom att placera vissa krukväxter engelska murgröna eller liljor fred inne i ditt hem . Inte bara är dessa växter lite underhåll men de är kända för att ta bort gifter från luften .

Green Appliance Alternativ

Om du är redo att på allvar satsa ekonomiskt i går grönt inne i ditt hem , köpa energieffektiva apparater kommer att gå långt för att minska din totala förbrukningen av resurser . Programmerbara termostater kommer att hålla dig från att använda makt för att värma eller kyla en tom hem , och du kan spara hundratals dollar och liter vatten varje år genom att byta till frontmatade tvättmaskiner och låga flöden toaletter .

Green Foods

Favor den yttre gångarna i mataffären, som tenderar att vara hem till färska råvaror i motsats till inre gångar , som är fyllda med kemisk-Ladin, förpackade överdrivet livsmedel . Leta efter ekologisk märkning på produkter för att säkerställa att den mat du köper har odlats utan en stor dos av bekämpningsmedel eller hormoner . Ännu bättre : främja hållbara metoder för livsmedelsproduktion och lokala ekonomin genom att handla hos lokala bondens marknad .


Relaterade artiklar


hur man använder borax i tvätten
hur du tar bort svartmögel i badrummet
gå grönt hem alternativ
hur man fixar upp garaget
hur du tar bort silikonfett