hur du tar bort silikonfett

hur du tar bort silikonfett

Silikon används främst i områden där det måste finnas rörelse runt elektriska komponenter. Silikon är att föredra i områden där det kommer att finnas regelbunden eller ständig kontakt med vatten eftersom det fastnar på ytor riktigt bra och kan inte tvättas bort med enbart vatten . För att ta bort silikon , måste du använda någon form av rengöringsmedel , lösningsmedel eller ånga . Om du väljer att använda ånga och torka bort smörjmedel när det värms upp , inte värma smörjmedel över 300 grader Fahrenheit eftersom det kommer att avge skadliga ångor formaldehyd .

Du behöver :
lösningsmedel som OxiClean , Shout eller Spray 'N Wash
Gammal tandborste.
Hink fylld med varmvatten .
Gummihandskar .


1 .
Spraya smörjmedlet i vätskan som du väljer . Ta på gummihandskar .
2 .
Doppa gammal tandborste i hink med varmt vatten . Gör detta så varmt vatten som möjligt . Kombinationen av varmt vatten för att värma upp smörjmedel och lösningsmedel för att bryta ner silikonsmörjmedel arbeta tillsammans för att ta bort ämnet.
3 .
Skrubba silikonsmörjmedel tills den tas bort . Skölj tandborste noga i varmt vatten för att ta bort allt fett och tvål . Du måste kanske upprepa skrubba med tandborsten flera gånger .
4 .
Skölj området med varmt vatten . Låt lufttorka eller torka handduk som önskat.

tips och varningar


 • Om du inte har några lösningsmedel tillgänglig kan du använda en mild maträtt eller tvättmedel .
 • svälja inte , andas eller få kontakt mellan ögonen och silikon eller lösningsmedel. Skölj med vatten . Om inte en stor del av ämnena är svalts eller inandats bör ingen läkarvård behövas . .


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar upp garaget
  hur du tar bort svartmögel i badrummet
  gå grönt hem alternativ
  hur man använder borax i tvätten
  hur du tar bort silikonfett