hur man fixar upp garaget

hur man fixar upp garaget

Det är lätt att låta saker tornar upp sig i ditt garage , särskilt om du inte använder den regelbundet . Verktyg sitta rörigt på arbetsbänken , lådor dölja damm och spindelväv i hörnen och ibland olja droppar från fordonet kan lämna efter sig en fruktansvärd röra. Däremot kan du hitta prylar som hjälper dig att organisera ditt garage och hjälpa den att fungera för dig istället för mot dig . Från bilvård till lagring och renlighet , ta lite tid att arbeta i ditt garage och slutligen fixa det som du vill ha det .

Bilvård


1 .
Se till att du ordentligt parkera bilen när du drar in den i garaget . En perfekt parkerade bil kommer att minska den mängd stötar och repor på väggarna i ditt garage , och det hjälper också att du kan lagra objekt i ditt garage på någon risk för att bilen kör över dem . Vissa enheter använder sensorer och ljus för att berätta för dig när du parkerar bilen i rätt position . Till exempel kommer en grön lampa slås på när du drar bilen i garaget , och den röda lampan tänds när du parkerar på plats och du behöver inte längre att dra framåt .
2 .

innehålla fukt som droppar från din bil och hjälper till att hålla garage golvet rent med garage golvskydd . Detta ligger på garagegolvet under bilen och innehåller fukt som droppar från ditt fordon . Innehåller detta fukt betyder att du inte längre vatten sammanslagning i ett visst område i ditt garage , där det kan påverka de objekt som du har lagrat där .
3 .
Installera en ny garageport . Om din befintliga garageport inte öppnas , kan en ny garageport hjälper dig lagra större föremål , till exempel en stor verktygslåda , som du kanske inte kunna lagra i huset . Rullande organisatoriska leveranser in och ut ur garaget genom garageporten gör uppgiften att fixa garaget mycket lättare .

Lagring


1 .
förvara cyklar overhead till frigöra mer utrymme i ditt garage . Cykelställ och krokar gör att du kan lagra dina cyklar säkert utan att ta upp värdefull plats på hyllorna eller på golvet . Detta hjälper också se till att ingen av misstag kör över din cykel .
2 .
Investera i ett lagringssystem . En overhead lagringssystem i garaget fästen till reglarna i taket och kan hålla små askar och andra saker du kan vanligtvis förvaras i ett sovrum garderob . Förvaring på vägg är också viktigt i ett garage , och vägg lagringssystem bidra till att ge extra hyllor så att du kan få föremål från golvet och maximera den användbara lagringsutrymme i ditt garage .
3 .
Hitta en plats för alla dina verktyg . En arbetsbänk som kommer med verktyg lagring är en god investering, eller så kan du använda krokar och klämmor för att montera dina verktyg på väggen . För lös förlängningssladdar , överväga en rullmaskin förlängningssladd till snyggt linda och lagra alla dina sladdar .
4 .
Leta efter en lagerhyllan som utformats speciellt för sportutrustning om du har bollar , skridskor , skor och fladdermöss du behöver lagra . Dessa ställningar kommer med hyllor du kan anpassa .

Städning


1 .
Dust hyllor som du organiserar . Innan du placerar ett objekt på plats , damm i hyllan och torka av väggen på det området först . Detta kommer att hjälpa till att du startar ditt projekt garage organisation med allt rent .
2 .
fixa garage med en våt /torrdammsugare . Dessa luckor kan bidra till att undanröja spindelnät och de kan tackla alla smuts och skräp du hittar i ett garage . Om du inte vill flytta tanken runt , leta efter en våt-torr vakuum som kommer med en lång slang . Du kan förvara den i ditt garage och använda den regelbundet för att upprätthålla en ren garage .
3 .
Tvätta bort det större bråkar med en makt bricka . Du kan inte power- tvätta ditt garage väggar om du har gipsvägg , men du kan power- tvätta golvet för att ta bort set- fläckar som du inte kan sopa bort .


Relaterade artiklar


hur man använder borax i tvätten
hur du tar bort svartmögel i badrummet
hur du tar bort silikonfett
hur man fixar upp garaget
gå grönt hem alternativ