hur du tar bort en bläck på från mikrofiber

hur du tar bort en bläck på från mikrofiber

Microfiber är ett högkvalitativt , slitstarkt material som ofta används som möbelbeklädnad . Som med alla andra undanskymd plats i hemmet är möbler som är mottagliga för spill och olyckor som i slutändan lämnar en fläck på ytan . Ink är ett typiskt problem som en bläckpenna går sönder eller tappas på microfiber ytan , vilket ger en mörk fläck som synes omöjliga att ta bort . För att bli av fläcken , använd ett fåtal objekt som är mest sannolikt redan i ditt hem

Du behöver : .
tvättsprit .
Pappershanddukar.
Bakpulver.
Vakuum .


1 .
Blot färskt bläck fläckar med hushållspapper , använder ett färskt område i hushållspapper med varje blot . Upprepa tills pappershandduk kommer upp klar på bläck.
2 .
Fukta en ny hushållspapper med tvättsprit . Blot på fläcken , och fortsätter blotting med färska områden hushållspapper . I de flesta fall fläcken tas bort helt och hållet med detta förfarande .
3 .
Blanda en pasta av bakpulver och gnugga alkohol , tills du har en tjock konsistens jordnötssmör . Sprid denna klistra på fläcken och låt sitta tills det är torrt .
4 .
Vakuum området för att samla in de torkade pasta , sedan blot med en fuktig pappershandduk för att avlägsna eventuell kvarvarande rester . Upprepa efter behov tills hela fläcken varit har tagit bort .


Relaterade artiklar


Hur man sköter om en antik marmor handfat stå
rätterna på räknare slaktbänken
hem rättsmedel för kaffefläckar
hur du tar bort filmen från plast
hur du tar bort en bläck på från mikrofiber
hur man kan eliminera mögel i ett hus