hur man rengör mögel av marmor

hur man rengör mögel av marmor

Mögel finns i en miljö : en trevlig fuktig. Mögel som växer på en marmor yta kan indikera ett problem . Rätt installerad marmor , om det är en diskho, bör inte ha mögel . Mögel växer inifrån och ut , eftersom fukt är instängd och inte klarar av att fullständigt torka ut . Marmor i ditt hem är en investering , så det är värt besväret , men om problemet är allvarligt , kan du behöva installera om marmor att åtgärda det . Vare sig från spruckna sten eller dålig installation , presenterar mögel en hälsorisk för din familj . Här är några enkla saker att försöka rensa bort mögel marmorytor

Du behöver : .
Väteperoxid
. Vatten.
Ren trasa.
Salt.
Skärbräda.
Kniv.
Grapefrukt.
Whiting pulver.
Kommersiella marmor renare .
Chamois ( mikrofiberduk ) .


1 .
Använd ett neutralt , icke-slipande rengöringsmedel som väteperoxid . Doppa en trasa i det , och placera den på mögel fläcken . Låt det sitta i en minut och sedan skölja ut din trasa och torka bort det. Detta fungerar särskilt väl för marmor sänkor .
2 .
Bred salt på en skärbräda , och skiva en grapefrukt i hälften . Doppa grapefrukt i salt , och sedan gnugga grapefrukt på området. Gnugga med säden i marmor . Tvätta bort det med en ren trasa . Detta är ett alternativ till att använda väteperoxid . Citrusfrukter i grapefrukt har en syra bas som kan eliminera mögel .
3 .
Använd en vitling pulver lösning för dåligt mögel problem . Blanda pulvret enligt anvisningarna på förpackningen. Gör en tjock pasta , och tillämpa den på mögel fläcken . Det ska handla om 1/4-tums tjock . Låt det torka (det kan ta flera dagar ) . Torka bort det med en mjuk trasa och skölj området.
4 .
Använd en kommersiell marmor renare om inget annat fungerar . Dessa finns tillgängliga på de flesta byggvaruhus . Följ anvisningarna som ges.

tips och varningar


 • Se till att torka marmor ytan med en duk efter rengöring .
 • Borttagning av mögel är förmodligen en tillfällig lösning. Du bör kontakta en professionell för att fastställa varför mögel är närvarande .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort tuggummi från blå jeans
  hur man rengör din brödrost
  hur du tar bort gula från gamla lakan
  hur man kan bli av mögel på golv
  hur man får din familj att bidra till saneringen ditt hem
  cederolja användningsområden för loppor rättsmedel
  hur man rengör vertikala ytor marmor
  hur att täta en regnskog marmor bänkskiva
  hur man sterilisera kuddar
  hur man använder smedens skärpning stavar