Hur konvertera en befintlig madrass i en kudde toppen

Hur konvertera en befintlig madrass i en kudde toppen

Tryckavlastande madrasser är i ropet . Det extra tum eller två av utfyllnad hjälpa folk att få sova lättare och sova längre än tidigare . Trots fördelarna med tryckavlastande madrass , det finns ett problem som är svårt att undvika : kostnaden . Priserna på kudden madrasser är brant , men du kan enkelt omvandla den semi-nya ordinarie resårmadrass i en kudde toppen till en bråkdel av kostnaden . Du kan även göra en med vanlig sängar som du förmodligen redan har

Du behöver : .
madrass.
Tryckavlastande madrass topper .
Påslakan .
Hjälparen.
Kuddar .

Pillow Toppers


1 .
Köp en tryckavlastande madrass topper från din favorit hemma butik och se till att matcha storleken på topper med storleken på madrassen . De olika stilar, allt från vanlig kudde toppen till dyrare minne-skum överst . Minnet skum gör din madrass till något som liknar en Tempur- , som överensstämmer med kroppens form. Priserna för en madrass topper börjar runt $ 30 och kan skjuta i höjden till över $ 300.
2 .
Strip sängen . De tryckavlastande madrass topper behöver gå direkt på madrassen för att det ska vara den mest effektiva .
3 .
Trä tryckavlastande madrass topper över madrassen , och stoppa in bottnar av arket under madrassen. Kontrollera att den tryckavlastande madrass topper är rak och som du vill ha och täcka sängen backa upp med din vanliga lakan , kuddar och resten .

Hemlagad


1 .

Strip sängen . Det är bäst att använda ett påslakan i detta alternativ eftersom det är mycket mer ombonad än en platt ark .
2 .
Placera en cushiony täcke på toppen av din plåt utan madrass .
3 .
Använd din påslakan för att täcka tröstare , säkra den under madrassen . Detta skapar något som liknar en kudde toppad madrass . Kom ihåg , toppade en kudde madrass är bara en madrass med en inbyggd kudde på toppen att göra det ännu skönare.

Hemlagad 2


1 .
Samla nio till 15 billig säng kuddar . Dessa finns för så lite som $ 2.
2 .
Sy ihop kuddarna mycket som du skulle ett täcke. Ju snävare sy bättre eftersom det kommer att användas under kroppens tyngden .
3 .
Använd sytt kuddar ungefär som du skulle använda tröstare i föregående avsnitt . Sätt den på din råa madrass och täck den med ett påslakan . Detta alternativ kan kosta dig $ 15 till $ 30 till producera .

tips och varningar


 • Du kan också saker mindre , tunna kuddar under påslakan i stället för en tröstare .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör injekteringsbruk i din dusch eller på dina golv
  hur du tar bort duschdörrar för rengöring
  hur man rengör marmor ytor
  hur man rengör spåren på en glidande glas dusch dörr
  hur man färga en duk tarp
  hur man får Windex fläckar av glasögon
  hur man rengör en trä skärbräda med bakpulver
  hur du tar bort stearinet från ett piano topp
  hem rättsmedel för skamfilat tenn rengöring
  hur man organiserar med lådor tråd lagring