hur man kan bli av en foul lukt från diskbänken

hur man kan bli av en foul lukt från diskbänken

Ingen gillar att ha en stinkande kök . Har du någonsin haft en stund när du rensade hela köket , som vill eliminera lukt , bara för att upptäcka att lukt kom från din diskbänk avlopp ? Det är en frustrerande händelse , men kan hanteras ganska lätt
1 .
Ta bort eventuellt skräp i diskhon avloppet . Kör sopor om du har en . Om inte , ta bort skräpet manuellt , om du kan nå den . Du kanske måste ta bort vattenlås för tvättställ ( den U-formade röret under diskbänken ) för att rensa ut ämnen som fångats i röret .
2 .
Kör hett vatten i avloppet . Detta kommer att döda bakterier som kan leva i avloppet. Beroende på temperaturen på vattnet i ditt hus , kan du behöva koka vatten och häll det i handfatet för att döda bakterier . Var noga med att inte bränna dig på metalldelar sjunka , de kommer att behålla värmen från vattnet
3
Kasta en tesked bakpulver i avloppet . . Fortsätt att köra varmt vatten under denna process. Bakpulver är användbart för att döda lukter .
4 .
Häll vinäger , blekmedel , eller citronjuice i avloppet om bakpulver och hett vatten inte göra susen . Var noga med att ventilera rummet och slitage gamla kläder om du använder blekmedel . Låt rengöringslösning sitta i 15 minuter , sedan köra varmt vatten igen och kolla om lukten kvarstår .
5 .
Köp en tung frätande Avloppsrens såsom Drain-o eller Bio-Clean 's Bac-Out Om du fortfarande har luktproblem . Dessa eller liknande produkter kan köpas från en affär eller hem leverans butik . Följ instruktionerna noggrant för din säkerhet.

tips och varningar


 • Om stegen ovan inte fungerar har du troligen ett allvarligt VVS problem . Ring en professionell rörmokare om hjälp .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en antibakteriell och antiviral rum spray
  hur att neutralisera sällskapsdjur lukt i cement
  hur man har aldrig en förlorad strumpa
  hur du tar bort lönnlöv fläckar från gatstenar
  Vilka är återvinning kategorier för plastflaskor ?
  hur man rent vatten fläckar av läder
  hur du lagrar kläder
  hur man vet de olika renings- tekniker på gjutformar
  hem rättsmedel för mögel förintelse
  hur man neutralisera torktumlare ark lukt