hur du tar bort rost från ett klinkergolv

hur du tar bort rost från ett klinkergolv

En av de vanligaste ställena att hitta rostfläckar är på golv i kök och badrum . Dessa fläckar är ofta faktiskt beror på hårt vatten som används vid rengöring , vilket gör dem frustrerande eftersom det finns lite att göra för att förebygga dem . Lyckligtvis kan du enkelt ta bort rost från ett klinkergolv använda saker som sannolikt redan i ditt kök eller badrum skåp

Du behöver : .
Spray kakelrengöringsmedel
. Trasor.
Nylon skrubber.
Bakpulver.
Lemon.
Ättika.
Kniv.
Skål.
Pimpsten .


1 .
Torka av plattor med dammsugaren spray kakel . Detta kommer att bli av med damm och smuts som kan göra rostborttagning svårare och eventuellt skrapa upp ditt kakel .
2 .
Gör en bakpulver rengöring pasta . I skål, kombinera en kvarts kopp bakpulver och tillräckligt citronjuice att göra en pasta . För att få saft , skiva citron på mitten och pressa den över bakpulver medan blanda pasta med fingrarna . När pastan är bredbara men fortfarande ganska tjock , sluta lägga juice .
3 .
Behandla rost fläcken med pasta . Gnid in på toppen av rost fläcken . Täck fläcken helt . Du kan lämna klistra på fläcken i 15 minuter innan skrubbas bort med hjälp av nylon skrubber fuktad med ättika . Den bakpulver skadar inte kakel . Om fläcken lättar men inte försvinner , kan du upprepa processen tre gånger .
4 .
Attack tuff rostfläckar med pimpsten . Pimpsten används generellt i pedikyr , men det är också skonsam nog för din klinkergolv . Blöt området och sten med vinäger , och oroa dig inte om det fortfarande finns pasta rester på golvet . Lätt gnugga pimpsten över rost fläcken med mjuka tryck och cirkelrörelser . Den rost börjar försvinna . Håll området och stenen fuktig medan du skura .
5 .
Rensa klinkergolv . Använd renare spray kakel och trasor för att rensa upp din klinkergolv . Detta håller citronsaft från att göra det klibbigt och bakpulver och pimpsten från att bli tråkiga . Nu kan du njuta av din rostfria golv .

tips och varningar


 • Testa alla rengöringsmetoder på ett litet , omärkbara del av ditt golv innan du börjar .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort dekaler från kök kakel
  hur du tar bort täta från tyg
  hur man löser limma på tyg
  hur man kan spara tid när du använder kuponger
  hur man rengör laminat köksluckor eller paneler
  hur du tar bort curry fläckar från skinn
  hur man dödar mögel med ättika och bakpulver
  hur man fångar en envis mus
  hur man tvättar Staph - smittade kläder
  hur du tar bort en envis bläck på