hur du tar bort färg från en källarvåningen

hur du tar bort färg från en källarvåningen

Ta bort oattraktiva , onödiga eller mycket gamla källarvåningen betong färg är nödvändig i de fall där golvet behöver repareras eller målas om . Ny golvfärg fastnar bättre mot kal betong . Det mest genomgripande sätt att ta bort färg från en källarvåningen är att använda en färgborttagningsmedel sammansatt för att lösa upp färgen så att den kan skäras upp lätt . Denna metod sparar på mer slitsamt skrapning eller borstning som inte är så effektiv

Du behöver : .
Bucket
Tvållösning .
Kemiska golv renare.
Broom.
Mop.
Färgborttagning förening .
Roller , pensel eller spruta .
Stiff spackelspade.
Stålborste.
Extender stolpe .


1 .
Sopa golvet noggrant för att avlägsna all smuts och skräp . Mopp golvet med vatten och en mild tvållösning för att avlägsna fett och smuts .
2 .
Blanda och förbereda färgborttagning sammansatta enligt tillverkarens anvisningar . Vissa kräver en blandning av två ingår föreningar , medan andra kommer förblandat och klar att använda direkt .
3 .
Applicera färgborttagningsmedel på golvet med antingen en rulle , pensel eller spruta , var noga med att grundligt päls området . Arbetar i små delar för att undvika att gå på ytbehandlade golv och alltid arbetar mot utgången för att inte fälla dig i rummet. Kontrollera instruktionerna för väntetider innan du fortsätter till nästa steg .
4 .
Använd en styv spatel eller stålborste , båda med ett långt handtag för att bidra till att minska behovet av att böja , och avlägsna försiktigt upplösning färg . Beroende på färg tjocklek kan det lossna lätt eller behöver skrubbas på något för att ta bort allt. Fyll en hink med avfallet färg och rester .
5 .
Tvätta hela golvet igen med antingen mild tvållösning eller en kemisk golv renare . Detta bör göras efter det att färgen är helt bort från golvet och lösningen helt torrt . Var noga med att skölja konkreta långt efter och låta skölj torka ordentligt i 24 timmar innan du gör något ytterligare till golvet .

tips och varningar


 • Rengör mycket smutsig eller fet golv med en kemisk golv renare innan strippning , kan fett hindra användningen av färgborttagningsmedel .
 • Det kan vara nödvändigt att dra färgen med mer än en ansökan om mycket gamla eller tjock färg för att ta bort alla lager .
 • Vissa färgborttagning föreningar är brandfarliga och bör inte användas i närheten av öppen eld, lampor eller cigaretter .
 • Arbeta i ett väl ventilerat utrymme som kemiska rengöringsmedel och färgborttagningsmedel har ibland skadliga ångor .


 • Relaterade artiklar


  Hur rengöringssvampar arbete ?
  hur man underhåller en massiv ek bänkskiva
  hur man rengör mattan på trappan
  hur man tvättar tyg med limmad på kristaller
  hur du tar bort mögel från en microfiber soffa
  hur man rengör en rostig skärm mässing spis
  vård av flokati mattor
  hur du tar bort fogmassa
  hur du tar bort maskeringstejp från keramiska plattor golv
  hur du tar bort fläckar möbelpolish från klädsel