hur man kan eliminera manliga katt urin

hur man kan eliminera manliga katt urin

Många kattägare har upplevt besvär på grund av en manlig katt kissar utanför lådan . Orsaken kan variera , bland annat sjukdom , förändringar i miljön, även en smutsig kattlådan . Godtycklig urinering är inte bara destruktivt , men irriterande . Lyckligtvis finns det sätt att förhindra detta beteende . Med några rengöring av verktyg och några enkla strategier , kan du eliminera framgångsrikt din katts olämplig urinering

Du behöver : .
Peroxide
Pappershanddukar.
Kommersiella sällskapsdjur urin renare .

Eliminera Man katt urin


1.
Rengör någon urin fläckar din katt kan ha lämnat . Detta kommer att avskräcka din katt från att kissa på samma ställe . Om urinen är fräsch , blot upp så mycket av det som du kan använda pappershanddukar .
2 .
Kontrollera färgbeständighet av det material du planerar att rengöra genom att tillämpa en lite peroxid ( eller kommersiella rengöringsmedel ) i en diskret plats på materialet . Låt renare torka ordentligt och kontrollera missfärgning innan till resten av fläcken .
3 .
Applicera en liten mängd av peroxiden (eller kommersiell katt urin renare ) direkt på urin fläcken . Låt peroxid att sjunka ner i fläcken .
4 .
Skölj det behandlade området noggrant med varmt vatten .
5 .
Torka behandlade området med pappershanddukar. Ansök djup , att även press på hushållspapper suga upp så mycket av vätskan som möjligt .

tips och varningar


 • Se din veterinär för en grundlig läkarundersökning på din katt för att utesluta eventuella medicinska problem som kan orsaka hans urskillningslöst urinering . Överväga att ha din katt kastrerad , om han inte redan är , eftersom detta ofta kurer hankatt sprutning problem .
 • Håll en normal rutin genom att mata din katt vid samma tid varje dag och hålla hans säng och lådan i överensstämmelse platser . Kontrollera även att din katts kattlådan är ren och i ett lugnt läge och att din katt har en stressfri miljö . Miljöförändringar som att flytta , lägga till ett barn eller husdjur till hemmet eller en förändring i ditt arbete schema bör ske gradvis för att underlätta ditt husdjur till övergången .
 • straffa inte din katt för urskillningslösa urinering , eftersom han inte gör det av elakhet . Utslagning eller skrek åt din katt kommer bara göra problemet värre . Fastställande och åtgärda orsaken till din katts beteende är det mest effektiva sättet att stoppa urskillningslöst urinering .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort urin fläckar från skinn
  hur du tar bort mögel från en microfiber soffa
  mögel förebyggande spray
  hur korrekt rengöra ett fönster
  hur man gör garderobsutrymme
  hur man får olja eller fett fläckar av mycket ljus matta
  hur du tar bort vanliga livsmedel fläckar från kläder
  hur du tar bort mikroskopiska vägglöss naturligt
  hur du tar bort fukt fläckar i träfanér
  hur man tvättar en hund urin fläck av tyg