hur du lägger fukt till ditt hem

hur du lägger fukt till ditt hem

Om du lägger fukt till ditt hem , på vintern , kommer du att känna varmare och inte så torr . Det finns många produkter på marknaden att lägga fukt till ditt hem , och de gör ett bra jobb . Du kanske vill göra en del efterforskningar och kolla upp dem .

Under tiden prova detta låg kostnad gröna idé och se om det gör någon skillnad i ditt hem . Följ stegen nedan för att göra ditt hem varmare och spara på elräkningen . Mitt förslag om hur man lägger fukt till ditt hem är enkelt , och det kommer att kosta dig bara ett par dollar i förskott , men i slutändan kommer det att spara pengar .
1 .
köpa några av de enkla over-the-dörr galgar , och placera dem på din dörr . Jag gillar att placera dem på sovrum dörrar för extra fukt i sovrummen . När hängande plagg , hänga dem i rummet där de hör hemma , och om de inte behöver strykning, kommer de att vara klara att tas bort .
2 .
tvätta en massa kläder som kan enkelt hängas upp . Handdukar och tvättlappar göra bättre om springa genom torken , eftersom de blir mjukare vid beröring . Lakan och stora poster är besvärliga att hantera , och tar för lång tid att torka .
3 .
Häng upp dina skjortor , blusar , jeans , byxor , svettningar , jackor , osv Shorter poster, som blusar och strumpor kan ofta hängs från strykbrädan , och kommer inte att behöva placeras på en galge på dörren .
4 .
Torkning dukar detta sätt gör att fukten skall absorberas i luften . Detta kommer att lägga fukt till ditt hem , och kommer att få dig att känna dig mer bekväm och varmare .

tips och varningar


 • Inte slå dina kläder runt i torktumlaren också hjälper för att spara på slitage . Och hey , mina jeans passar bättre när inte gå igenom torktumlaren
 • Foto med tillstånd av http://commons. wikimedia. org/wiki/File:Hytte. jpg


 • Relaterade artiklar


  sig att tämja röran monster
  hur man rengör ömtåliga plagg
  hur du tar bort rost från lejdare
  hem rättsmedel för vinden ekorrar använda olja
  hur du tar bort klister från ett keramiskt klinkergolv
  hur man motiverar tonåringar att bli organiserad
  hur man får Silly Putty ur ark
  hur du tar bort fläckar från verktyg
  hur man rengör koppar med hemlagad koppar renare
  hur man använder en regnbåge dammsugare