tips för gratis boxar

tips för gratis boxar

Det rör sig tid. Den senaste gången du flyttade , hade du alla dessa lådor , men det fanns inget utrymme för att spara dem för en regnig dag . Du bröt ner dem och skickade dem ut med återvinning . Nu är det dags att flytta igen , eller kanske du behöver box vissa saker vid förvaring. Lådor vid leverans butiken är dyr , så det är klokt att driva några andra alternativ

Skura Neighborhood

Varje produkt tillbringade en del av sitt liv i en låda på en gång eller annan . Allt du behöver göra är att lista ut när varorna i ditt område går från boxen till butikshylla . Liquor butiker och butiker är två stora källor till oönskade lådor . Det viktiga är att planera framåt. Plocka några butiker som finns i närheten och besöka dem ett par veckor innan du tänker börja packa . Fråga chefer vad deras största leverans dagar är och få tillåtelse att komma förbi och skopa upp sina oönskade lådor . Spritbutik lådor är idealiska eftersom de är robusta , stapelbara och oftast fritt från fett och spill . Livsmedelsbutik lådor är lite mer hit-or- miss . De är mindre enhetliga, många är våt eller nedsmutsade med spill och de är ofta specifika för sin produkt , så när de är uppdelade , sätta ihop dem igen är lite som att vika den gamla bensinstationen vägkarta . Men ändå, om du kommer undan med ett par bra för din halvtimme knepig , du är i bonus .

Go Online

Registrera dig på webbplatser som Freecycle. org och FreeCardboardBoxes. com . Freecycle är ett rikstäckande nätverk av samhällen där människor som har saker och inte vill det kan kopplas ihop med människor som behöver saker och inte har det . Det är ett bra sätt att hålla saker ur deponin och det kan hjälpa dig värdering några anständiga lådor . Gratis Kartonger handlar uteslutande i lådor , sätta folk som precis flyttat eller sammanställda i kontakt med personer som är på väg att flytta eller sätta en hög med saker i lager . Du kan också prova att släcka en " Wanted " -meddelande på Craigslist. org .

använda alternativ

Har du någonsin lagt en hög med vinter tröjor i en låda ? Vad sägs om tätning upp dem i en soppåse i stället? Vi standard till lådor , men ofta lätta artiklar kan lika gärna samlas upp i soppåsar eller örngott . Om du bara behöver ett sätt att få de sista objekt till din destination , allt kan fungera som en låda . Placera aldrig tomma kök papperskorgen i flyttbil . Skölj ur den och fylla det med små saker .


Relaterade artiklar


Köpguide för städare Dyson
hur du sorterar metallskrot
hur man rengör cigarett - rök film
hur du tar bort gula fläckar rök från kläder
hur du tar bort mögel från badrummet injekteringsbruk
hur du tar bort svarta märken från stearinljus
hur man rengör din ismaskinen
hur man byter en borste bältet för en bissel djup rengöringsmaskin
hur man rengör injekteringsbruk i din dusch eller på dina golv
hemgjorda recept för super blankt trägolv renare