hur du tar bort rynkor från vinyl

hur du tar bort rynkor från vinyl

Vinyl har en mängd olika användningsområden i hemmet , inklusive dukar och klädsel för utemöbler . Vinyl är också mycket inom företagande för att göra skyltar och banderoller . Även om detta hållbart material tål massor av övergrepp , är det föremål för rynkor och veck på grund av felaktig förvaring och exponering för utomhusenheter

Du behöver : .
Ångstrykjärn
Steamer.
Torktumlare.
Strykbrädan.
Trycka duk.

bort rynkorna från Vinyl Dukar


1 .
Placera din skrynkliga vinyl duk i torktumlaren med två eller tre fuktiga handdukar . Vrid inställningen till svag värme och torka i två minuter . Kontrollera duk , låt den svalna och upprepa om rynkor kvar . Lämna inte torktumlaren utan uppsikt eller torr duken längre än två minuter , eftersom det kan förvränga eller smälta även om de överhettas .
2 .
Använd ett ångstrykjärn att ta bort rynkor om torktumlaren Metoden är inte framgångsrik . Placera en trycka trasa eller handduk över den skrynkliga område , slå på järnets ånga , sedan strykjärnet över duken , hålla järn rör sig i en cirkelrörelse .
3 .
Minimera rynkor och veck genom att lagra duk i en torrtoalett , löst hopvikt i tredjedelar och hängde över en vadderad hängare . Häng bordsduken från andra kläder för att undvika att skapa fler rynkor och veck .

bort rynkorna från Vinyl Banderoller


1 .
Häng fana från ena änden och använda en ångbåt till ånga bort repor och veck . Håll inte ångaren direkt mot vinyl , eftersom det kan smälta eller varp materialet .
2 .
Använd ett ångstrykjärn och trycka trasa eller handduk om ångfartyget inte bort alla veck . Lägg banner ut på en plan yta och tillämpa järn , med fast tryck , i en ständig cirkelrörelse .
3 .
Håll banner smidig och skyddas genom att rulla den upp , grafiska sidan ut och lagra den i originalförpackningen .

tips och varningar


 • Store banners i plastpåsar för att hålla dem fria från smuts.
 • inte säkert rullas upp banderoller eller dukar med någon form av gummiband eller rem , eftersom detta kommer att orsaka allvarliga rynkor .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör och vårda en swanstone diskho
  hur man rengör mögel från timmerhus
  hur man rengör Sunbrella dynor
  hur man rengör tenn bestick
  hur man rengör guld kranar
  hur man rengör insidan av 5 gallon vatten kannor
  hur man rengör termisk fönster
  hur du tar bort rostfläckar från Corian
  hur man viker och lagra t- shirts
  hur man får dis bort av ett trägolv