hur man rengör fläckar av din badkar eller dusch

hur man rengör fläckar av din badkar eller dusch

Har ditt badkar eller dusch alltid verkar vara smutsiga oavsett vad du gör ? Har du svåra fläckar som bara inte kommer att försvinna ? Vi har alla varit där. Mellan alla smuts och skräp från min man när han kommer hem från en dag på jobbet konstruktion , patchar vårt hemska hårt vatten , regelbunden uppbyggnad av tvål avskum , plus dessa dumma misshandlade " halkfria " på golvet i duschen , mitt badkar och dusch var alltid smutsiga med lager och lager av smuts . Regelbundna rengöringsmedel för badrum bara inte bort det. Jag tänkte äntligen ut rätt renare och teknik som kommer att skära genom allt och du kommer bli förvånad över hur lätt det är

Du behöver : .
aggressiv men icke-skur dusch skrubber
Simple Green Cleaner.
Ett smutsigt dusch .
En önskan att göra det gnistra ! .


1 .
Du kommer att vilja gå och köpa en bra badkar eller dusch rengöringssvamp . Du kommer att vilja att det ska vara aggressiv , men samtidigt inte något skur som kommer att repa upp ditt badkar . En trasa kommer inte att fungera . Du behöver något mer aggressiva än för riktigt svåra fläckar och tvålrester uppbyggd .
2 .
också köpa " Simple Green Cleaner . " Jag har alltid få det på Walmart , men det är inte vanligen i rengöring avsnitt. Det är faktiskt hittas med allrengöringsmedel i fordonsindustrin avsnitt . Den levereras i koncentrerad form , men inte späda ut det så mycket som rekommenderas . Jag har även sprutas det på outspädd efter blöta badkar och dusch.
3 .
Spray ditt badkar och dusch rikligt och låt stelna i 10-15 minuter .
4 .
Spray ner det igen men denna gång bara spraya tillräckligt för att dämpa den igen . Detta kommer att göra skura enklare .
5 .
Scrup bort ! Du ska inte behöva skrubba riktigt hårt eller verkliga lång . Det borde nästan bara torka bort med din aggressiva dusch skrubber .
6 .
Njut CLEAN dusch eller badkar !

tips och varningar


 • Simply Green Clearner är inte giftig och mycket bättre för dig och för miljön !
 • Se till att det är OK att använda rengöringsmedel på din dusch och badkar . Till exempel har en av mina duschar en dörr som har en speciell beläggning för att hålla den ren och orsakar vattnet att rinna av det bättre . Det kan bara torkas av med en tvättlapp utan rengöringsmedel.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort spik lim från mikrofiber
  hur man tvättar vintage spets
  Hur man sköter om utemöbler
  hem rättsmedel för räkor lukt i hemmet
  hur man kopplar ett vakuum Dyson kapsel
  kommer ammoniak döda mögel på möbler ?
  Hur konvertera en befintlig madrass i en kudde toppen
  hur du tar bort vax från plastgolv
  hur man rengör mögel under toalettstolen fälgen
  hur du tar bort rynkor från nya sängkläder