hur man rengör utsidan fönster med ett hårt lager av ackumulering

hur man rengör utsidan fönster med ett hårt lager av ackumulering

Rengöring yttre fönster är inte bara en nödvändighet i underhåll och skötsel av ditt hem utan något som kan spara pengar . Rengör fönster tillåter igenom mera solljus, som värmer ditt hem och sänker dina uppvärmningskostnader under vintern . Medan de flesta människor bara använder en fönsterputsmedel och en pappershandduk för att tvätta fönster , kan du behöva en bättre plan för att rensa upp en hel del smuts och fett på utsidan

Du behöver : .
Ammoniak
2 liter vatten .
Hink.
Fönster skrubber trollstav .
Förlängning pol.
Professionell kvalitet gummiskrapa .
Fuktig trasa .


1 .
Fyll hinken med två liter extremt varmt vatten . Medan varmt vatten används för de flesta jobb är mycket hett vatten som krävs för att lossa ett hårt lager av uppbyggd . Tillsätt fem kapsyl av ammoniak och blanda .
2 .
Doppa fönster skrubba trollspö i lösningen utan att blötlägga den . Applicera trollspö till Windows ( använd förlängningsskaft om nödvändigt) . Du vill blöta fönstren bara så att den löser caked-på smuts , men du vill inte fönstren ska droppande , uppblött . Kör trollspö över fönster en andra gång att lossa några motvilliga smuts .
3 .
Fukta gummiskrapan i lösningen och föra den till det övre vänstra hörnet av fönsterrutan. Kör gummiskrapan horisontellt över rutan tills de når slutet . Detta kommer att lämna en övre omkrets av torra området för att förhindra dropp .
4 .
Doppa gummiskrapan i hinken och börja längst upp i fönstret , dra gummiskrapa ner fönsterrutan tills det är ungefär tre inches ovanför botten . Torka av gummiskrapa av med en fuktig trasa mellan varje drag . Se till att varje drag något överlappar det föregående .
5 .
Placera gummiskrapan i nedre vänstra hörnet av fönstret rutan och dra horisontellt för att avsluta hela fönstret . Torr alla små pölar av vatten på fönsterbrädan med din trasa .

tips och varningar


 • steg 1 , lägger inte mer än fem kapsyl ammoniak . Fler kommer sannolikt att underlätta ränder .


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en Crystal Lite fläck av mattan
  hur du tar bort färg från handdukar för att skapa vita handdukar
  Vad är mikrofiber handdukar ?
  hur man gör handdukar mer absorberande
  hur man rengör ett obehandlat trä golv / underlaget med sällskapsdjur fläckar
  hur du tar bort färg blödningar i tvätten
  hur fräscha upp din diskbänk med budget rengöring idéer
  hur du vill visa objekt på kök bänkskivor
  hur man får bort mögel ett trägolv
  hur du tar bort täta från glasfiber