Hur man köper diskmaskiner

Hur man köper diskmaskiner

 

1.

Bestäm vilka funktioner du vill ha i en diskmaskin. Har du en stor familj med barn och känner att du inte har tid att tvätta krukor och kokkärl för hand? Kanske kan en apparat med en grytskrubbercykel som skapar maximalt vattentryck i karet fungera bra för dig. Eller kanske du äter ofta på delikat kina och dricka från kristallglas - diskmaskin med porslin och kristallcykel som sänker vattentrycket och temperaturen skulle vara perfekt.

Andra praktiska funktioner inkluderar ett avtagbart toppställ för tvätt av större rätter, dörr -monterad redskapskorg, filter och matkvarn (dvs. bortskaffare) så att du inte längre behöver förtvätta disk. Många diskmaskiner har dolda kontroller, som finns på insidan av apparaten. Andra alternativ inkluderar fördröjning, en smutsgivare som justerar automatiskt tvättcykeln i enlighet med jordens nivå på disken och en sanitär tvättfunktion som ökar vattentemperaturen över 140 grader Fahrenheit (60 grader Celsius) för att effektivt döda bakterier och bakterier.

2.

Bestäm di skumfärg och stil. Från en heminredningsperspektiv, se till att diskmaskinens färg matchar rummets övergripande färgschema. Det borstade rostfria utseendet är väldigt populärt, men ändå mycket modernt i stil. En svart apparat är väldigt djärv, medan vitt fortsätter i popularitet på grund av sitt mer traditionella utseende som tenderar att matcha praktiskt taget alla rumsinredning. Vissa husägare föredrar att matcha diskmaskinen med sina skåp, vilket döljer apparaten.

3.

Tänk på diskmaskinens kapacitet. Diskmaskiner förklarar ofta kapacitet genom att citera uppskattade platsinställningar. Till exempel kan en 24-tums apparat informera konsumenten om att den kan hålla cirka 14 platsinställningar i en tvättcykel. Tänk på att funktioner som flexibla tänder, verktygshyllor och flyttbara och justerbara ställen bidrar till att öka kapaciteten för större föremål. Om du behöver en större diskmaskin, överväg en lång badkar. Dessa apparater är fortfarande 24 tum, men är tillverkade av mindre interna komponenter för att ge mer utrymme i badkaret upp till 16 platsinställningar.

4.

Plaströr mot rostfritt stål. Diskbatterier är tillverkade i två olika material beroende på modell: plast eller rostfritt stål. Plastkarlar är billigare, men tenderar att fläckas över tiden. Diskbänkar i rostfritt stål kommer inte att fläckas och de tenderar att hålla sig bättre i värmen än sina plastkollektorer, vilket ökar energieffektiviteten.

5.

Se till att diskmaskinen är ENERGY STAR kvalificerad. ENERGY STAR är ett gemensamt program som sponsras av U.S. Environmental Protection Agency (EPA) och US Department of Energy (DOE) vars uppgift är att arbeta med tillverkare för att minska energiförbrukningen i hushållsapparater. Det är ENERGY STAR som producerar de ljusa gula energieffektivitetsetiketterna som du ser på nya apparater i butiker överallt.

Speciellt kallas etiketten ENERGY GUIDE och det informerar konsumenten hur mycket han eller hon ska förvänta sig att betala i elkostnader per år och uppskattad årlig elanvändning i kilowatttimmar (kWh). Du kommer att spara pengar samtidigt som du blir mer miljövänlig samtidigt.

6.

Kommersiella diskmaskiner. För en restaurang eller småföretag är dina val för en kommersiell diskmaskin många. Modellerna inkluderar dörr typ, glasartiklar, transportör typ, under disk, kruk och pan, och huvtyp. Dessa är i allmänhet högtemperaturapparater med hög kapacitet som kan tvättas dussintals (till och med hundratals, dvs för transportörstyper) av reoler per timme vid superfasta tvättcykler (t ex 60 sekunder). Se avsnittet Resurser nedan för mer information om kommersiella diskmaskiner.

Tips och varningar

 • För mycket små skålen kan du köpa en diskmaskin. / li>
 • Om du inte har något utrymme under disken för diskmaskin eller annars behöver en apparat med hjul som du kan flytta runt i köket, överväga en bärbar diskmaskin.
 • Om du inte vet vad du är gör installationen av diskmaskinen bäst över till rörmokaren eller entreprenören. De flesta butiker erbjuder installationstjänster.
 • Sedan dess introduktion till hemmet omkring 1960-talet har diskmaskinen blivit en kritisk apparat i hemmet. Särskilt för upptagna hushåll med småbarn, kastar en tallrik eller skål i diskmaskinens topprack är det mycket lättare än att skåla rätter på räknaren för att ta timmar att tvätta och torka för hand.

  Dagens diskmaskiner är långt bättre än tidigare. Förpackningsutrymmena har ökat, liksom apparatens energieffektivitet. De är tystare än de var och många tillverkas nu med en internt filter och / eller kvarn för att fälla och ta bort matpartiklar som annars kan cirkulera i diskmaskinen och fastna på disken - en väldigt praktisk uppfinning eftersom maträtter som kommer ut smutsiga besegrar hela syftet med apparaten.

  Diskmaskiner säljs i allmänhet som 24-tums under motordrivna apparater, men vissa under diskutrymmen är mindre och kan bara passa en 18 tums diskmaskin med lägre kapacitet. De har många funktioner, inklusive justerbara rack, filter, plast eller rostfria stålkar och dolda kontroller. Populära tvättcykler inkluderar pottskrubbare, porslin och kristall, och suga och skrubba.

  Så vad är den bästa diskmaskinen? Är det värt att betala extra pengar för en snygg topp av raden av rostfritt stål w med alla klockor och visselpipor? Eller skulle en grundläggande enhet fungera lika bra? Här är hur man köper rätt diskmaskin för ditt hem.


  Relaterade artiklar


 • Hur man tar bort en gashandtorkare
 • Hur man tar bort olja från puten
 • Så här installerar du en B-Vent
 • Hur man rengör vita fotbollsbyxor
 • Hur man rengör ketchup och taco sås av mynt
 • DIY Central Vac System
 • Frigidaire Front Load Washer piper tre gånger och vann inte starta
 • Skillnader mellan tungt kräm, ljuskräm u0026 piskningskräm
 • Hur man installerar en GE Space Saver Mikrovågsugn
 • Hur man köper en bänkskivor till det bästa priset
 • Maskiner som rengör keramiska golvplattor
 • Hur man jämför Centrala luftkonditioneringssystem
 • Hur man rengör en gammal fläck på brun matta
 • Hur man gör hemlagad mustaschvax
 • Det bästa sättet att få hundhår av mattan
 • Hur man rengör en is dispenser
 • Hur man tar bort toalettstämplar gummi märken från toalett skålar
 • Hur man rengör köksredskap och vitvaror
 • Hur man rengör en gul vinyl golv plats
 • Hur man tar bort agitatorn från en stapelbar tvättmaskin