Toppportabla elektriska rumsvärmare

Toppportabla elektriska rumsvärmare

  Om det har varit ett tag sedan ditt senaste förvärv av rymdvärmare var du beredd att spendera tid på marknaden. Borta är de dagar då kunder slog in i sin lokala hushållsaffär för att välja mellan den vanliga och lyxiga modellen. bärbara elektriska värmekällor finns i fem kategorier --- konvektion, fläkt tvungen, strålande, oljefylld och glimmerpanel --- och ofta skryta med en svimlande mängd funktioner. Här är baserade på säkerhet, design, energieffektivitet och värde 10 av de bästa produkterna som rankas av ledande mediautbud.

TouchStone Vornado TVH 500

New York Times har utkänt TVH 500 för sin förmåga att snabbt värma ett rum via 'tornado-liknande cirkulation' medan du tar upp mycket lite utrymme. Den energieffektiva fjärrstyrda värmaren, även om den är innesluten i stål, förblir också coolt och har en digital timer och termostat.

Soleus Air HGW-308

Under 2010 genomförde Good Housekeeping Research Institute rapporterade att HGW-308 'använde cirka 25 procent mindre effekt' än de 30 andra rumsvärmare som den utvärderade. GHRI gav också produkten, som kan monteras i vägg och kombinerar strålnings- och konvektionsvärme, en tummen upp för att vara den tysta bland testgruppen.

DeLonghi Mica Panel HHP1500

'Tyst, effektiv och ekonomisk' är hur TreeHugger.com har beskrivit HHP1500, som använder glimmerark för att värma utan en fläkt. Komplett med väggmonteringsalternativ --- och säkert för badrumsanläggning --- den här enheten värms nästan ett rum och håller automatiskt de önskade temperaturerna.

Honeywell HZ-7200 Cool Touch Oscillating Heater

'För pengarna , denna sak lagar, 'Slate har sagt om denna konvektionsvärmare, som sportar ett' frost-watch '-läge som slår på när rumstemperaturen faller nära 32 grader. Andra funktioner i HZ-7200 inkluderar digital kontrollpanel, oscillationsinställning, automatisk 'spets' -avstängning och 'cool touch' -hölje för att förhindra oavsiktliga brännskador.

DeLonghi Tower Ceramic Heater

När det kommer till rymdvärmare design, 'slim in', New York Times har skrivit. Det innan du pratar upp DeLonghi's 30-tums enhet. Drift via keramiska element som säkert ger 'snabb och kraftfull punktvärme', det här mångsidiga tornet oscillerar också, medan det är en fläkt enbart inställd för användning under sommaren.

Holmes Quartz Tower HQH319

Den främsta fördelen med HQH319, som TreeHugger.com har noterat, är att den 'omedelbart utstrålar solliknande värme till den som ligger inom sin glöds väg' för att inte säga något om att erbjuda ' mycket värme för pengarna. 'Bland de strålningsvärmare som används är en kraftig fläkt för maximal rumpenetration och en' one-touch 'termostat för inställning av önskade temperaturer.

DeLonghi TRD0715T

DeLonghi oljeväxlad TRD0715T är extremt ekonomisk. Hur kommer det? När oljan är uppvärmd till sin inställda temperatur --- som kan vara inom några minuter --- håller den tysta enheten den temperaturen för bara pennies per timme. Bättre än dess diatermiska Oljan är permanent förseglad och behöver aldrig påfyllas. Paret med en justerbar termostat och t Imer och du har en het produkt.

Fujitroni TaiChi Bio-Flame

Om det är lugnet --- och salubrity --- du värdesätter, kan TaiChi Bio-Flame bara vara din sak. Förutom den upplysta basen som efterliknar en öppen spis, har denna keramiska rymdvärmare en jonisk luftrenare som eliminerar luftburet damm, mögelsporer mikroorganismer och andra föroreningar. För en ökad lugn, levereras enheten med en års garanti.

Pelonis Four Disc Furnace VHC-461

Konsekvent betygsatt en av de säkraste och mest effektiva värmeväxlarna på marknaden, VHC-461 brandishes fem keramiska skivor som enligt TreeHugger.com, 'erbjuder en stor mängd värme med din standard 120 volt linje.' Det finns också en omgivningstemperaturgivare, tvättbart dammfilter och säkerhetstoppbrytare.

Reiser Legend Room Conditioner

Med tanke på mångsidighet gör den här snabba enheten vad New York Times kallar 'triple duty'. Reiker s passande namngivna rumskonditioner passar en rymdvärmare i takfläkt --- som också innehåller ett lysrör. Monterad i taket eller i sex minuter därifrån, den fjärrkontrollerade mekanismen har valnötblad och en nickelfinish.


Relaterade artiklar


 • The Best Console Humidifiers
 • Hur man får hård salt ut ur vatten mjukgörare
 • Användningen av ozongeneratorn
 • En grundläggande husstädning checklista
 • Hela huset luftrenare installation
 • Alternativ till trävärme
 • Vad är det bästa sättet att rengöra lädermöbler?
 • Hur man rengör eloxerade aluminiumpannor
 • Hur man stänger av en propan tank
 • Så här byter du pluggen på en torktumlare
 • Lista över saker som använder glödlampor
 • Hem rättsmedel för att rengöra Linoleum golv
 • Inuti glasverktyg
 • Hur man lagar mat med en Wok på en Induction Cooktop
 • Gjutjärnspanna installation
 • Vad är de olika typerna av oljedysor?
 • Så här köper du en gjutjärnspanna
 • Hur man öppnar en Front Load LG tvättmaskin
 • Guide till elektriska ugnar
 • Acetylen Torch Kits u0026 Tips