De genomsnittliga veckopriserna för städning

De genomsnittliga veckopriserna för städning

 

Kostnadsgrunder

Det låga utbudet av veckopriser för husrengöring börjar med minimilön om du är villig att anställa en person som kan vara ung och oerfaren. Enskilda städare tar ut så lite som $10 per timme upp till $30 per timme eller mer, beroende på andra faktorer. Städtjänster kostar mellan $30 och $50 per timme beroende på plats. Av dessa är franchise-rengöringstjänster ofta det dyraste alternativet. Priserna kan citeras per timme, på jobbet eller i rummet, beroende på bolaget. Fråga om hur priserna ska betraktas och eventuella extra kostnader som inte ingår i grundpriset, till exempel avgifter om företaget är låst ur ditt hem på rengöringsdagen, avgifter för rengöringsmedel och prisökningar om rengöring av ditt hem tar längre tid än förväntad.

Plats

Mindre städer har ofta lägre levnadskostnader och husstädning är inget undantag. Hitta billigaste husstädning i stora städer genom att söka en person att städa ditt hus. Husstädning kan vara överraskande låg kostnad i större tunnelbanor med stora populationer av minimilön eller hög arbetslöshet.

Städning

Den genomsnittliga veckovisan för städning beror på rengöringen du förväntar dig att ha gjort. Enskilda pigor och små företag erbjuder oftast större flexibilitet i rengöringsalternativ, men du borde förvänta sig att betala extra om du vill ha flera ytterligare uppgifter utförda. Förväntas ha generell dammning och dammsugning, köksrengöring och rengöring av badrum gjorda av de flesta rengöringsmedel. Större företag kan betala för extra tjänster per timme eller individuellt. Be om en detaljerad beskrivning av städningen som vanligtvis görs i ett hem och för en prislista som anger ytterligare tjänster.

Städar mot tjänster

Enskilda städare eller pigor tar ofta lägre veckovisa priser för städning. Detta är dock inte alltid sant, men intervju mer än en person och håll ett öppet sinne tills du har detaljer om pris, städning och erfarenhet av städaren. Bostadsrengöringskostnaderna tar ut mer på grund av ökade kostnader för att driva ett företag, men de kan också ge ökad pålitlighet och ta ansvaret för screening och träna individerna som kommer in i ditt hem.

Hem

Själva huset är naturligtvis största faktorn i veckoprisen du debiteras för städning. Storlek, skick och underhåll av ett hem all faktor i den tid som krävs för att rengöra den. Dessutom, rör eller många dekorationer gör rengöring svårare och tidskrävande. Vissa företag kommer att begära att hämtning görs innan deras ankomst för att säkerställa deras förmåga att städa ett område, en nationell franchise bostadsrengöring. Även typ av material i hemmet, från apparater till golv typ, ändra tid förväntningar på rengöring. En typisk 2.000 kvadratmeter hem kan ta var som helst från tre till sex timmar för att rengöra beroende på dessa överväganden. Be potentiella städare om hur mycket tid de planerar att spendera i hemmet för att få en bättre uppfattning om förväntad grundlighet.

Tips

Fråga om rengöringsmedel och utrustning. Vissa tjejer och tjänster ger sina egna, vissa kräver att du tillhandahåller dessa föremål. Vissa kan till och med debitera extra om de måste ta med egna varor och utrustning. Hämta referenser från enskilda städare. Få information om anställdas screening, bakgrundskontroller och träning från större bostadsrengöringstjänster. Be alltid om anspråk på ansvarsförsäkring och bindande om du anställer en tjänst eller en person. Idag är städning inte längre en lyx bara för den välbefinnande. Många familjer med måttlig inkomst väljer att anställa en städservice eller städservice. Om du undrar om veckovisa priser för städning, håll några punkter i åtanke. Priserna varierar mycket beroende på ett antal faktorer, av vilka du kan styra och några som du inte kan. Det bästa sättet att få en exakt uppfattning om priser i ditt område är att ringa och prata med enskilda städare och städtjänster. Vissa kan tillhandahålla ett prisklass över telefon eller via e-post och de flesta tillhandahåller kostnadsfria inhemska uppskattningar på begäran.


Relaterade artiklar


 • Hur man dödar ett råtta i ditt hus
 • Hur man tar bort bluetack fläckar
 • Hur man rengör en ismaskin med vatten vid sida vid sida kylskåp
 • Så här får du Pen Ink Out of Fabric
 • Det bästa sättet att ta bort armhålorna
 • Hur man får kläder behandlas för att vara brandskyddande
 • Så här lägger du toalettpapper på en hållare
 • Acetylen Torch Kits u0026 Tips
 • Hur man byter packningen på en Amana-kylskåp
 • Hur bli av med fet hår för män
 • De bästa sakerna att använda vid rengöring av trägolv
 • Gröna Kök Verktyg
 • Master Closet Ideas
 • Hur man gör en Oxi Clean Paste för att ta bort fläckar
 • Hur man tar bort vaxbyggnad på vinyl golv
 • DIY luftrenare
 • Tvättservice Tips för att ta bort rostfläckar från kläder
 • Hur man rengör utsidan av köksskåp
 • Hur man tar bort mineraluppbyggnad i en toalettskål
 • Hur man lagrar nötkött Jerky för långvarig lagring