Hunter Grand Vista Takfläktinstruktioner

Hunter Grand Vista Takfläktinstruktioner

 

Installation

När du väljer en plats för din Hunter Grand Vista takfläkt är det viktigt att välja ett rum som uppfyller vissa kriterier. Taket ska vara minst åtta meter högt, vilket gör att fläktbladet sju meter avstånd från golvet. Välj en plats direkt under en skruv som kan hålla fläkten och utloppslådans vikt (alternativt kan du installera en 2 'x 4' stödhållare mellan två balkar). hålet för fläkten ska vara ungefär fyra tum i diameter.

Använd träskruvar för att fästa en 4 'x 1-1 / 2' UL-godkänd åttkantig utloppslåda till skenan eller stödskenan; Se till att botten av lådan är något försedd i taket. Stäng av strömbrytaren och strömbrytaren till det rum där du arbetar och tränger ungefär sex tum av matarledningen genom utloppslådan, fäst linjen till lådan. Dra in matarledningen genom fläktens hänghållare. Använd skivor och tre-tums skruvar för att fästa fästet på stödstrålen (justera de fackhål i fästet med utloppslådans yttersta hål, det kan hjälpa till att borra styrhål först).

Mata in matningsledningen genom fläktens nedåtgående, sätt sedan in nedrullningsröret genom höljet; Skjut kupéringen över kupén. Lossa skruven som ligger på sidan av fläktens adapter så att du kan montera de monterade bitarna, dra åt skruven efteråt. Lyft nedrullens ände i hänghållaren och rotera fläkten tills du känner att den snäpper på plats. < br />
Anslut nätkabeln till likadana kablar i fläkten (vit ansluts till vitt, grönt ansluter till grönt, etc.). Undantaget är den svarta ledningen, om du ansluter till en dubbelbrytare, Anslut strömförsörjningens svarta ledning till den hos fläkten s, anslut sedan fläktens svartvita tråd till ojordad ledning som motsvarar väggbrytaren. För en enda omkopplare anbringar du både fläktens svartvita och svarta ledningar till den enda svarta ledningen som leder till strömförsörjningen. Placera ledningsanslutningarna över ändarna på alla matchade ledningar och vrid sedan kontakterna tills de är ordentligt åtspända. Det ska inte finnas några oanvända eller exponerade trådändar efter installationen.
Sätt in kapselskruvarna i hänghållaren och skruva dem delvis på plats.

Rikta in hålen på karmens kant med skruvarna och vrid höljet medurs för att låsa den på plats, dra åt höljeskruvarna. Lyft upp höljet tills det spolas med höljets botten och vrid det medurs tills det låses. Sätt i fläktbladen på fläkten (processen varierar beroende på typ av blad, men är vanligtvis okomplicerad). Skruva fast två monteringsskruvar i hålen på fläktens undersida. Mata kontakten genom kontakthuset och montera sedan huset på de två skruvarna. Vrid höljet tills sc rews glider in i smala inslag, sätt sedan in en tredje skruv i det återstående hålet. Dra åt alla tre skruvarna. Anslut pluggen från fläkten till den på fläktens lampa. Lyft fixturen på fläkten och skruva fast den ordentligt på plats med de tre hålen på fälgen.

Installera kandelabulampor (60 Watt) ) in i lampan. Dra både ljus- och fläktdragningskedjorna genom glasskålen och dra sedan in fläktkedjan genom hålet på sidan av täckplattan och lätta kedjan genom platens bottenhål. Lyft upp glasskålen och täckplattan på den gängade stången som sticker ut från fläktens botten. Mata lätta kedjan genom finalen, skruva sedan finalen på den gängade stången, säkra glasskålen och täckplattan på plats. Fäst de extra dragkedjorna på fläkten och lätta kedjan och installationen är klar.

Funktion

Hunter Grand Vista kommer med fem hastighetsinställningar. från långsammaste till snabbast, är dessa inställningar: 'Av', 'Serenity Speed', 'Low', 'Medium' och 'High.' Du kan justera fläktens nuvarande hastighetsinställning genom att dra i fläktens kedja. Undvik att dra för hårt, eftersom det kommer att leda till att kedjan kommer ifrån varandra vid en särskild avbrottspunkt. Varje släp i kedjan ökar fläkthastigheten tills den återställs till 'Av' -inställningen. Hunter Grand Vista är en takfläkt utrustad med fem distresserade valnöt eller svart valnötblad och en ljusarmatur med tre ljuskronorlökar. Installation och montering av fläkten kan vara en tidskrävande process och kommer att kräva en viss grad av komfort som arbetar med elverktyg i hemmet.


Relaterade artiklar


 • Hur tar man bort smutsfläckar i duschen och badkaret?
 • Hur bli av med mögelfläckar
 • Problem med direktvattenproblem
 • Hur man återanvänder regnvatten i hemmet
 • Hur man rengör husdjur fläckar från läder
 • Jämför Geotermisk och gasuppvärmning
 • Det bästa sättet att rengöra ett laminat trägolv
 • Så här återställer du Electrolux EW30ES65GS
 • Hur man beräknar kylbehov
 • Hur man väljer en gasgrill
 • Hur man rengör en luftkanal helt
 • Hur man sätter fast en propan tank till en Char-Broil Grill
 • Fördelarna med en manuell skrivmaskin
 • Vad ska jag göra när min badtunna är frusen?
 • Diesel vs Kerosene Space Heater
 • Inbyggda garderober idéer
 • Klädsel Organiseringsverktyg
 • Hur man rengör en dator med en vakuum
 • Hemlig rengöring checklista
 • Hur man värmer med träpellets