Ero Alumiini ja Carbon nuoletAlumiini vs Carbon nuolet

Hyvin yleinen kysymykseen jousimiehet on, että jos ne ammunta hiili- tai alumiini nuolia. Tämän kysymyksen ei ole tällaista erityistä vastausta, koska se riippuu henkilökohtaisten mieltymysten ja jousimies. On kuitenkin olemassa aina hyviä ja huonoja puolia, jotka liittyvät sekä tuotteisiin.

Alumiininen Nuoli akseli luotiin James Easton, vuonna 1939. Ylösalaisin käytetään alumiinia nuolilla on, että se on testattu vuosikymmeniä. Niitä on saatavilla eri kokoja, ja yleensä halvemmalla kuin hiili, ja kun se tulee ampumaan tavoitteita, alumiini nuolet ovat yleensä suurempia ja paljon helpompi vetää pois tavoitteista. Alumiini toisin hiiltä nuolet on yksi iso vetää takaisin, ja että on, että ne taipua helposti ja ovat vähemmän kestäviä. Niiden hinnat ovat myös saada suurempi, tulevat lähemmäksi hiiltä nuolet, ellei yhdistämällä ne.

Carbon nuolet perustuvat melko uusi ja vielä kehittyvää teknologiaa, enemmän tai vähemmän 30-vuotiaita. Carbon nuolet eivät ole vain kalliita, mutta tulevat vähemmän erikokoisina, mutta ne ovat vahvempia kuin alumiini nuolia. Niiden lisääntynyt lujuus ja kestävyys tukee myös syvempiin akselin verrattuna alumiinia. Alumiini nuolet eivät taivu helposti, mutta hiiltä nuolet voi kuormittaa ja crack, mikä tarkoittaa, että ne voivat särkyä kun ammunta. Hiilikuitujen mahdollistaa joustavammin, joten se tekee niistä vähemmän todennäköisesti heikentää, koska niillä on vähemmän tärinää.

Carbon nuolet saada lisää nopeutta nuolta, kun taas alumiini nuolet ovat suurempi ongelma, koska ne ovat paksuja ja tilaa vieviä. Hiilikuitu nuolet on haitta, että ne voivat särkyä kylmässä ilmastossa, ja eivät pysy totta. Archers, jotka ovat käyttäneet sekä hiilen ja alumiini nuolet sanoa, että hiiltä nuolet kestää paremmin kuin 3-1 yli alumiini niistä. Koska alumiini nuolia täytyy suoristaa melko usein, joka antaa hiiltä nuolet etulyöntiaseman niitä uudelleen, koska ne taipuvat ja palata niiden todellisen muodon. Sikäli kuin hinnan osalta, hiili voidaan käyttää uudelleen ilman taivutus, ja on kestävämpi, joka kompensoi sen korkea hinta, muodostamalla siitä kokonaan viisaampi investointi.

Alumiini nuolet ovat hyvä valinta, jos olet juuri joutumassa jousiammunta, koska saatat menettää monta sarjaa ennen taidon. Carbon vs. alumiini sopii paremmin ammatti- ja vanhemmille jousimiehet, koska se on kevyt. Silti monet mieluummin alumiinista sen tarkkuudesta ja helppoon työskentelyyn verrattuna hiiltä. Carbon nuolet olisi tarkasteltava huolellisesti, koska murtunut nuolia voi aiheuttaa vammoja, kun kaikenkattavat. Carbon nuolet on myös suositeltavaa piirtää paino alue akselille, ja niillä on pienempi halkaisijaltaan akseli, joka on myös ontto verrattuna alumiinia.

Yhteenveto:1. Alumiini nuolet ovat edullisempia ja taloudellisesti aloittelijalle.

2. Carbon nuolet ovat kalliita ja kevyempiä kuin alumiini.

3. Alumiini voi taipua helposti, ja usein suoristaa jälkeen vain muutaman laukausta.

4. Carbon nuolet ovat vahvempia ja eivät taivu, vaan saattaa pirstoutua kylmissä lämpötiloissa.