Ero koulutus ja lenkkitossutTraining vs. lenkkitossut

Monet ihmiset kohtelevat eniten kumitelakengillä ja vastaavat urheilujalkineille. Yksinkertainen kävelykengät, lenkkarit, kuntosali, lenkkitossut ja lenkkitossut voidaan pitää yhtenä ja samana jalkineet. Vaikka niillä on paljon samanlaisia ​​ominaisuuksia, joitakin näistä kengät vielä eroavat toisistaan ​​eri näkökohtia. Sama koskee koulutusta ja lenkkitossut.

Lenkkarit eroavat lenkkitossut. Nämä kengät eivät ole tarkoitettu kaikille 's käyttö. Ne ovat ehkä monipuolisin kaikista urheilujalkineille. Muuten kutsutaan cross lenkkitossut, nämä kengät ovat täydellinen urheilua, sillä ne tarjoavat käyttäjälle tai käyttäjä äärimmäisen mukavuutta ja vakautta. Koska niiden kestävyys, niitä voidaan käyttää myös monia muita fyysisiä tapahtumia. nämä tapahtumat eivät sisällä jatkuvassa käytössä, koska useimmat lenkkitossut havaitaan olevan raskaampia kuin juokseva kengät.

Aikana tavallista koulutustilaisuuksia, esiintyy toistuvia liikkeitä kunnossa jalat. Koulutukset kuten potkunyrkkeily, painonnostossa ja aerobic, muun muassa kaikki vaativat oikeutta kengät tepsiä. Nämä fyysiset toimet edellyttävät sivusuunnassa liikkeitä jalat, ja niin, lenkkitossut ovat juuri oikea jalkineiden käytettäväksi. Ne on suunniteltu lisätukea sivuilla paremmin sivusuunnassa liikkeitä jalat. Lisäksi niillä on kevyempi askelmat että myös tehdä lyhyitä kävelyä tai alkulämmittelyn sydän käynnissä.Lenkkitossut ovat kevyitä jalkineita puhtaasti pitkäaikaiseen tai säännöllisen käynnissä. Ne voivat tarjota enemmän iskunvaimennus ja joustavuutta jalka aikana juoksu vastakohtana säännöllistä lenkkitossut. Tämä vaimennus tuet iskunvaimennus, varsinkin iskun aikana maata vasten. Juoksukengät on suunniteltu eteenpäin liikkeitä. He ovat paksummat korot ja ovat joustavampia varpaiden alueella. Sen pohjat ovat kaarevat antavat ylöspäin käyrä kengän kärkeen. Lisäksi juoksukengät usein monimutkainen askelmat, jotka auttavat liikkuvia tai käynnissä eteenpäin. Tämän mallin energia on oikein kanavoidaan jaloista juoksijan jaloilleen, ja kohti käynnissä käytävällä.

Ongelmana nykyisin ihmisten harjoittavat urheilua ja liikuntaa, on tietämättömyys asianmukainen valinta jalkineiden. Lopulta ne ovat todennäköisesti kykene saavuttamaan sopivan tasapainon ja mukavuutta, ja päädyt tuhota kenkänsä aikayksikön. Valitsemalla oikein oikea kengät toiminnaksi, käyttäjä voi toimia paremmin. Tässä 's yhteenveto:

1. Lenkkarit ovat yleensä raskaampia kuin lenkkitossut.
2. Lenkkarit paremman tuen sivuilla vastakohtana lenkkitossut.