Ero 9mm ja .459mm ja .45 kaliiperin pistoolit ovat kaksi suosituinta valintoja Henkilökohtaisen suojauksen. Vaikka ne ovat molemmat käsiaseita, on selviä eroja niiden välillä, että ostajan tulisi harkita. Suurin ero 9mm ja 0,45 on koko niiden kierrosta. 0,45 on huomattavasti isompi ja painavampi kierrosta kuin 9 mm.

Suurin seuraus koko luoti jarruvoiman. 0,45 kierrosta enemmän pysähtymisvoimaa koska suurempi massa ammuksen. Kuvitella eroa saada osuma tennispallo ja keilapallo. Jos haluat incapacitate tai tappaa kohde hyvin nopeasti, 0,45 tekisi paljon paremmin kuin 9 mm. Tietenkään tämä ei oteta huomioon taito ampujan.


Huonona puolena ampua suurempi kierrosta kuin 0,45 on määrä rekyylin tuotetaan. Yleensä 0,45 pistoolit tuottaa paljon enemmän rekyyli kuin 9 mm pistoolit. Rekyyli voi liikuttaa pistooli merkittävästi ja voi suuresti vaikuttaa tarkoituksena ampuja ellei taitava käsittely pistooli. Tällä tasolla on myös käytännössä tulee pelata. 0,45 kierrosta ovat kalliimpia ostaa kuin 9mm kierrosta. Joten jos haluat harjoitella paljon, mutta haluavat pitää kustannukset kurissa, 9mm on parempi vaihtoehto.

Ja sitten, on määrä luoteja, että voit olla kussakin leikkeen. 9mm leikkeet on enemmän luoteja kuin 0,45 leikkeet koska luodit ovat ohuempia. Ylimääräiset luodit voi tulla kätevä kun jätät oman tavoitteen tai jos on paljon tavoitteita. Koko 0,45 kierrosta myös vaikuttaa suunnitteluun pistooli. 0,45 pistoolit ovat lihavampia ja paksumpi tarttuu mukautua luoti, leikkeen, ja tarjota jäykkä kahva. Tämä voi olla ongelma ihmisille pienempiä kädet, jotka voivat 't tarttua pistooli kunnolla tai helposti. Oikea ote on tarpeen tuleen aseen oikein ja tarkasti osua kohteeseen.

Yhteenveto:

0,45 kierrosta ovat suurempia ja painavampia kuin 9mm kierrosta0,45 kierrosta enemmän pysäytysvoimasta kuin 9mm kierrosta

0,45 pistoolit tyypillisesti tuottaa enemmän rekyyli kuin 9 mm pistoolit

0,45 kierrosta ovat kalliimpia kuin 9mm kierrosta

Voit olla enemmän 9mm kierrosta lehden kuin 0,45 kierrosta