Ero raakasokerin ja valkoisen sokerin Raaka Sugar vs White Sugar

Kuvittele maailma ilman makeutta. I 'm puhumme mitä' s eniten ihailtu meidän makuhermoja, makea maku. Voin 't kuvitella maailmaa ilman makeisia. Haluamme vain maistaa katkeruutta, happamuus, ja suolaisuutta. Ei suklaata, ei makeisia, ei mitään makeaa.

Mutta kiitos mies 's löytö, voimme maistaa ja juoda mitään makeaa. Kiitos myös sokeriruoko josta meidän taulukon sokeria uutetaan. Nyt voimme käyttää ja lisätä sokeria tahansa lautasen tai juoda haluamme makeuttamiseen.

Raakasokerin ja valkoisen sokerin tulla apuun, kun siihen on tarve makeutusaineiden. Mutta tiesitkö, että nämä kaksi sokeria ovat erilaisia?

Raakasokerin ja valkoisen sokerin eroavat värin. Kun lopputuote raakasokerin on jo käsitelty, sen väri on ruskea johtuu melassia. Valkoisena sokerina, lopullinen väri tuote on valkoinen josta voimme nähdä ruokakaupat ja supermarketeissa.Prosessia, jossa raakasokerin ja valkoisen sokerin on myös erilainen. Raakasokerin, ensimmäinen, sokeriruokoa painetaan sen mehu. Mehu sokeriruo'on on makea. Sitten kalkki sekoitetaan mehuun. Tämä tehdään, jotta saavutetaan pH-tasapaino, joka tarvitaan. Sitten se menee haihtuminen prosessi. Sentrifugi käytetään erottamaan sisältöä. Sitten se läpikäy kuivaus. Lopputuote on mitä kutsutte raakasokerin on ruskeita takia melassia.
Prosessi, jossa valkoista sokeria alkaa raakasokerin. Kuitenkin valkaistaan ​​tiettyjen kemikaalien tuottamiseksi sen ulkonäkönsä. Se alkaa, kun raakasokerin sekoitetaan siirappia. Se käy läpi sentrifugoinnin poistaa ei-toivotut pinnoitteen. Rikkidioksidi käytetään sitten valkaisuainetta raakasokerin. Sitten tiettyjen kemikaalien, kuten fosforihapon ja kalsiumhydroksidia, lisätään epäpuhtauksien poistamiseksi.
Kanssa terveyshyötyjä, joista sokeri on parempi, tutkimukset ovat osoittaneet, että ei ole suuria eroja molempia sokeria. Niistä kilokaloria tl, raakasokerin sisältää 17 kaloria, kun valkoisen sokerin sisältää vain 16 kaloria.

Yhteenveto:

1. Valkoinen sokeri on valkoinen sen sävyä raakasokerin ruskeaa sen varjossa.
2. Raaka sokeri käsitellään yksinkertaisella tavalla, kun valkoisen sokerin läpikäy kemiallista käsittelyä.