Ero Kaali ja salaatit Kaali vs salaattia

Kaali ja salaatit ovat lehtivihannekset. Kaali kuuluu Brassicaceae tai Cruciferae perhe taas salaatit kuuluu TGE Asteraceae perhe.

Kaali on lyhyt varsi ja pää, joka on lehdet kerätään isoon lamppu kaltainen muoto. Kaali on pääosin vihreä, mutta on olemassa tiettyjä lajikkeita violetti ja punertavaa väriä. Yleensä sisempi lehdet ovat edullisia elintarvikkeita, eikä uloimpien lehtien.

Salaatti on myös lehtevä vihannes, joka on kasvatettu pääosin lauhkeilla alueilla. Aivan kuten kaali, salaatti on lyhyt varsi ja lehdet kasvanut sitä. Toisin kuin kaali, kukkia salaatin ja tätä kutsutaan seulomiseen. Yleensä salaatti korjataan juuri ennen seulomiseen.

Salaatti on nimi, joka on peräisin latinan sanasta 'lac', mikä tarkoittaa maitoa. Kaali on nimi, joka on johdettu sanoista 'Normanno-Picard CABOCHE', joka tarkoittaa pää.

Kuten aiemmin totesin, salaatti on eräänlainen varsi mutta kun kasvi kasvaa varren myös pitenee ja oksia. Lisäksi varret keksiä monia kukka päänsä.Mitä tulee ravinteiden arvoa kaalia ja salaattia, jälkimmäinen on alhainen kaloreita ja on myös rasvaton. Salaatti on tunnettu foolihapon lähde ja vitamiini A. kaali sisältää glutamiinia, joka on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Kaali on hyvä lähde indol-3-karbinoli, jota käytetään toistuvan hengitysteiden papillomatoosi.

Lehdet kaali on tiukemmin pakattu kuin lehdet salaatin. Kaali on tiheämpi ja painavampi kuin salaatit.

Yhteenveto

1. Kaali on lyhyt varsi ja pää, joka on lehdet kerätään isoon lamppu kaltainen muoto. Salaatti on eräänlainen varsi mutta kun kasvi kasvaa varren myös pitenee ja oksia. Lisäksi varret keksiä monia kukka päänsä.
2. Kaali kuuluu Brassicaceae tai Cruciferae perhe, kun taas Salaatti kuuluu Asteraceae perhe.
3. salaatit on tunnettu foolihapon lähde ja vitamiini A. kaali sisältää glutamiinia, joka on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Se on hyvä lähde indol-3-carbinol, jota käytetään toistuva hengitysteiden papillomatosis.
4. lehdet kaali on tiukemmin pakattu kuin lehdet salaatti. Kaali on tiheämpi ja painavampi kuin salaatit.