Ero Pico de Gallo ja SalsaPico de Gallo vs Salsa

Meksikolaista ruokaa on täynnä makua erilaisia ​​mausteita ja ainesosia, jotka ovat kotoisin maan. Se on hyvin selkeä ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa, koska sen ainutlaatuinen sekoitus natiivi ja Euroopan ainesosia joka on kehittynyt sitten 16-luvulla.

Se sisältää runsaasti mausteita, kuten; oregano, kaakao, korianteri, kaneli, epazote, valkosipuli, sipuli, ja chili joka on hyvin yleinen ainesosa Meksikon kastike tai salsa. Salsa on tomaatista mausteinen kuuma kastike, joka on yhteinen Meksiko ja muissa Keski-Amerikan maissa.

Sitä käytetään laskut ja alun perin tehty käyttäen molcajete tai huhmaressa. Tänään, tehosekoitin ovat tottuneet tekemään sen. On olemassa monenlaisia ​​salsa; jotkut niistä ovat:

Salsa Rota tai punaista kastiketta, tehty keitetyt tomaatit, chili, sipuli, valkosipuli, ja korianteri.
Salsa Verde tai vihreä kastike, joka on valmistettu keitetty tomatillos jotka ovat peräisin tomaatti perheen mutta ovat pallomaisia ​​ja vihreä kanssa kuori.
Salsa Negra tai musta kastike, valmistettu kuivattu chili, öljy ja valkosipuli.
Salsa Taquera tai taco kastike, tehty tomatillos ja Morata chili.
Guacamolea, tehty avokado tärkein ainesosa ja on paksumpi ja käytetään dip.
Salsa Cruda tai raaka kastike, joka tunnetaan myös Salsa Picada tai hienonnettu kastike. Salsa Mexicana tai Meksikon kastike, salsa Fresca tai tuoretta kastike, salsa Bandera tai lippu kastiketta, ja Pico de Gallo tai kukon 's nokka.

Pico de Gallo on tehty tuoreista raaka tomaatit, limen mehu, chili, sipuli, korianteri lehtiä, ja muita raaka-aineita, joita karkeaksi silputtua. Se on vähemmän nestettä ja voidaan käyttää täytteillä ystävä ja fajitas.'Pico' tuli sana 'picar', joka tarkoittaa 'pilkkoa tai jauhelihaa' ja 'purra, pisto tai nokkia.' 'Gallo' tai 'kukon' on metafora 'macho' Meksikon kulttuuri, joka on esillä ihmisen kautta 'kyky kestää mausteinen polttaa chili.

Pico de Gallo ei välttämättä sisällä chili, vaikka. On olemassa erilaisia ​​ainesosia, jotka voidaan valmistaa Pico de Gallo, jotka sisältävät hedelmät, kuten; mangot, vesimeloni, appelsiini, kurkku, avokado, ja papaija. Nämä toimi välipaloja ja myydään ulkopuolella kouluissa.

Salsa on tullut hyvin suosittuja paitsi Keski- ja Latinalaisessa Amerikassa vaan koko maailmassa samoin. Se parantaa mitä ruokaa, joka on valmistettu, ja se tekee syöminen ainutlaatuinen kokemus sen erilaisia ​​ainesosia ja makuja.

Yhteenveto:

1. 'Salsa' tarkoittaa 'kastike tai dip' kun Pico de Gallo on eräänlainen salsa.
2. Useimmat salsas tehdään tomaatit ja chili sekoitetut tai murskataan kun Pico de Gallo voidaan tehdä erilaisia ​​ainesosia, joita karkeaksi silputtua.
3. Vaikka useimmat salsas on runsaasti määrä nestettä, Pico de Gallo sisältää vain vähän.