Ero Juice ja siirappiJuice vs Siirappi

Monet ovat yrittäneet käyttää sanoja 'siirappi' ja 'mehua' samassa merkityksessä. Kuitenkin tämä ei pitäisi 't tehdä. Mehu on hyvin erilainen kuin siirappi. Ensinnäkin, mehu on uutettu neste hedelmälihaan. Joten kun mekaanisesti murskata sellu-, te' ll lopulta ottaa mehua. Peräisin latinan termi 'jus' mehu on kirjaimellisesti nestemäinen komponentti hedelmiä ja vihanneksia.

Sen sijaan, siirapit ovat yleensä paksumpi ja sakea kuin mehut. Liuennut sokerit käsittävät suuren prosenttiosuuden sokeriliemessä 's koostumus. Itse asiassa se on valmiste tehdään kun liukenee sokeri käyttää kiehuvaa vettä. Voidaan myös liuottaa luonnollinen mehut kuten vaahtera ja durraa mehut luoda siirapit.

Siirapit ovat keinotekoisia, makeita nestemäisten valmisteiden, kun mehu on luonnollisempi tulevan nesteen hedelmiä tai vihanneksia. Jos kuitenkin tutkia perusteellisesti komponenttien mehu, saatat yllättyä, että se on edelleen muodostuu monia luonnollisia sokereita. Tämä on syy, miksi useimmat mehut tulevat niin makea neste juomia. Päälle, että, mehut sisältävät monia terveys-antavat ravinteita alkuperäisestä hedelmä tai vihannes se otettiin. Ainoa haittapuoli on, että kuitu hedelmä- yleensä ei sisälly mehua.

Tehdessään siirapit, sinun täytyy laittaa seokseen joitakin uusia sokereita ja keinotekoisia makeutusaineita. Nesteet tulevat säilötyt hedelmät ovat myös siirapit. Tämä tarkoittaa, että siirapit ovat kuin jalostettuja mehuja. Tässä yhteydessä ne yleensä kestävät pidempään kuin tavalliset mehuja joka helposti mennä hukkaan jos ei käytetä. Kuitenkin etunaan säilyvyyttä (todennäköisimmin johtuen säilöntäaineiden) doesnt 't todella voittaa taistelun kuluttajien valinnanvapauden koska useimmat jalostetut siirapit puuttuu välttämättömiä ravintoaineita, jotka ovat normaalisti läsnä mehuja. Kuitenkin siirappi valmistajat voivat helposti lisätä keinotekoisia ravinteita naudanlihan jopa terveydelle sisältöä niiden tuotteita.Eräät siirapit tehdään nyt sokeriton. Tämä tapahtuu sisällyttämällä makeutusaineet kuten glyserolia ja sorbitolia ottaa paikka tavallisten sokereita.

Yhteenveto:

1. Mehu on neste, uutettu massaa hedelmä tai vihannes; ei lämpöä on mukana prosessissa.
2. Siirappi tehdään sijoittamalla sokeri kiehuvaan veteen siten liuottamalla se. Prosessi edellyttää yleensä lämpöä.
3. Siirapit ovat yleensä enemmän sakea, että luonnon mehuja läsnäolon vuoksi liuenneen sokereita.