Ero Skinny Jeans ja Porkkana FarkutSkinny Jeans vs Porkkana Farkut

Farkut ovat yksi suosituimmista vaatteet Amerikassa sekä koko maailmassa. Ei ole maa tänään, missä ihmiset eivät farkkuja ja ovat tietämättömiä uusia näyttää, jotka tuodaan lähes joka kausi. Syynä suosion farkut on, että ne ovat kovia, mukava, helppo ylläpitää, ja saatavilla muotoja ja leikataan jotka sopivat lähes kaikkiin vartalotyypeille.

Pillifarkut
Naiset ja miehet, jotka haluavat kiertämiseen niiden käyrät ja selvittää mennä Skinny Jeans. Nämä farkut on yleensä venyvä lanka niitä kuin spandex tai lateksista, joka auttaa kangasta venyttää tarvittaessa ja kun kuluneet saavuttaa tarkka muoto kehossa. Kuten nimestä voi päätellä, Skinny Jeans ovat kuin toinen iho henkilö. Ne ovat täysin varustettu ja saavuttaa muoto henkilö käyttää sitä. Ne ovat tiukat koko vyötäröstä, haara, reidet, vasikat, ja nilkat, too. Ne ovat saatavilla lähes kaikissa väreissä ja ovat suosittuja naisten ja miesten, joilla on erittäin hyvä lukuja. Koska venyvän langan sekoittaa se, ne saattavat olla tiukka, mutta silti ovat mukavia, koska ne liikkuvat rungon kanssa, laajentaa kehon tarvittaessa. Silti tiukka housut on tiukka housut.

porkkana Farkut
Porkkana Farkut näyttää Skinny Jeans, koska ne ovat ohuempi kunnossa, too. Ne eivät ole suoraan leikatut, boot-cut, tai löysä leikattu. Ne näyttävät ne istuva henkilö kuin Skinny Jeans, mutta jotka ovat löysät haaroissa ja sitten enemmän asennettu vasikoita. Ylempi osa Porkkana Farkut on väljempi kuin Skinny Jeans, mutta polvien alapuolelle se sopii kuin Skinny Jeans. Ne ovat ilmeisesti mukavampaa. Ne näyttävät hieman clumpy on koulutettu silmä asentaminen ei ole edes ylhäältä alas. Muotimaailman on otettu käyttöön käsite yllään jotain miellyttävä ja pystyy keuliminen luku enintään etu, mutta suosio Porkkana Farkut ei vielä kiinni. Syynä on, niille, jotka haluavat käyttää Skinny Jeans on jo käytettävissä oleva vaihtoehto niille, ja monet ihmiset eivät ole tietoisia erot kahden leikkauksia.Yhteenveto:

1. Skinny Jeans ja Porkkana farkut on eri leikkauksia. Skinny Jeans ovat tiukat ja kehon halailemassa ympäri, ja Porkkana Farkut ovat hieman löysä haaroissa ja sitten asennettu vasikoita.