Ero AML ja ALLAML vs ALL

Leukemia on yksi niistä taudeista, jotka ovat yhteisiä koko maailmassa. ? Se vaikuttaa kaikenikäisille, mistä vauvat asti vanhimman henkilöille planeetalla. ? AML tunnetaan akuutti myelooinen leukemia, kutsutaan myös akuutti myelooinen leukemia, ja pidetään syöpää myeloidisolu- linjan verisoluja. ? ALL, toisaalta, on tunnettu muodollisesti akuutti lymfaattinen leukemia, että on usein ominaista ylimäärä Lymfoblastien on valkoisia verisoluja. ? Määritellä leukemia kokonaisuutena, se on tyypillisesti verisyöpä, joka kehittyy luuytimessä ihmisen järjestelmän. ? AML on eräänlainen sairaus, joka on lisääntynyt granulosyytit, jotka syntyvät luuytimessä. ? Kun AML, kehon vie liikaa solun ja tehdä niistä kehittää immaturely. ? ALL puolestaan ​​tuottaa liikaa lymfosyytti, joka jälleen kehittää ennenaikaisesti luuytimessä. ? ALL on yleisimmin todettu lapsilla, kun AML löytyy aikuisille.

Syitä taudin eroavat myös tyyppisiä leukemia. ? Ensinnäkin akuutin myelooinen leukemia liittyy usein johtuvan ??? preleukeeminen ??? Verisairauksien myelodysplastinen oireyhtymä tai myeloproliferatiivinen sairaus. ? On myös viitteitä siitä, että joillakin potilailla taudin ovat saaneet sen vuoksi, että he altistuvat syöpälääkkeen hoitoja kuten kemoterapiaa ja sädehoitoa. ? Oireita ja merkkejä taudeista on todettu kasvavan myöhempinä vuosina ensimmäisen valotuksen jälkeen. ? Se on tarkoitettu myös joissakin tutkimuksissa että riski sairastua AML on suurempi, kun molemmat hoidot käydään. ? Toisaalta, akuutin lymfoblastisen leukemian syntyy sen jälkeen, kun pitkäaikainen altistuminen säteilylle ja muita kemikaaleja, joita käytetään eläinten ja ihmisten. ? On joitakin asiantuntijoita, jotka ovat ristiriidassa tämän käsitteen altistuminen on joitakin ihmisiä, jotka ovat altistuneet joka kehitti AML sijaan ALL.

Pahanlaatuisia solu akuutti myelooinen leukemia on varhaisydinsolut. ? Tämä johtuu siitä, että solu yleensä kerääntyy geneettisiä muutoksia, jotka pysyvät samana tai ??? jäätyä ??? tila sen kehittymätön tilassa. ? Kun sekoitettu muiden solujen mutaatioiden ja geenin häiriöitä, se johtaa sen AML edellytyksellä, että debilitates kehossa. ? On osa akuutti lymfaattinen leukemia, vahingoittunut solut ovat valkosoluja, jotka ovat kehittymättömät ja toistuvat voluminously. ? Ne usein syrjäyttää normaalit solut ja estävät normaalia kehitystä muihin soluihin.Yhteenveto:

1. AML tunnetaan akuutti myelooinen leukemia, kun ALL kutsutaan akuutti lymfaattinen leukemia.
2. AML hyökkää varhaisydinsolut soluja, joten se kehittää immaturely, kun taas kaikki hyökkäykset valkoisia verisoluja.
3. Akuutti lymfaattinen leukemia löytyy lähinnä lapsille, kun akuutti myelooinen leukemia löytyy lähinnä aikuisille.
4. AML hyökkää ihmisiä, jotka ovat altistuneet syöpälääkkeen hoitoja ja ennestään veren olosuhteissa samalla ALL enimmäkseen toimii niille ihmisille, jotka ovat altistuneet säteilylle.