Ero Vertigo ja huimausHuimaus vs Huimaus

Oletko koskaan tuntenut, että pää pyörii? Entä tunne yhtäkkiä pahoin ja sekava hetken? Nämä tilanteet joskus esiintyä ilman varoitusta lainkaan, ja yleensä, ne vain tulevat ja menevät. Nämä ovat aikoja, jolloin kärsimme äkillistä huimausta, pyörrytystä, ja sekavuus. Joskus tapahtuma kestää vain toinen, mutta toisinaan se kestää vain muutaman minuutin ja tunnin. Syyt poikkeamista voi vaihdella, mutta se on parempi, että tiedämme, mitä ne ovat ja mitä olisi voinut aiheuttaa niitä.

Toisinaan meistä tuntuu olemme menettämässä tasapainomme ja menossa on sähkökatkos. Normaali reaktio olisi pysyä paikallaan tai etsiä jotain pitää kiinni, koska meillä saattaisi kaatua ja loukkaantua. Jotkut ihmiset, jotka ovat makuulla jo jonkin aikaa, saattaa esiintyä huimausta ja pyörrytystä, kun he yhtäkkiä pystyasennossa. He valittavat, että he tuntevat huimausta, kun taas toiset sanovat, että he tuntevat kärsi hetki huimaus. Vaikka nämä sanat yleensä käytetään kuvaamaan tällaisia ​​tapahtumia ja käytetään usein samassa, niillä on erilaisia ​​merkityksiä ja merkitys.

Ensinnäkin, let 's keskustella termi huimausta. Mitä sinun täytyy tietää, että huimausta on kuvaus käytetään yleisesti tunne oireita henkilö voi olla. Se on yleinen sana käytetään osoittamaan tuntemuksia hämmennystä, jotka aiheuttavat epämiellyttäviä tunteita on henkilö. Tämä tarkoittaa, että miten ne merkitsevät huimaus johtuu monenlaisia ​​tuntemuksia, olemasta sekavaksi, tunteet pimentää, menettää meidän tasapaino. on monia syitä huimaus, äkillinen lasku happea aivoissa muutosten vuoksi kantoja, kuten silloin, kun yhtäkkiä seisomaan jälkeen makuulla jo jonkin aikaa, korvatulehdukset, ja jopa matkapahoinvoinnin.

Huimaus, toisaalta, on erillinen määritelmä, joka antaa sille sen tärkein ominaisuus. Se on enemmän määritelty huimaus. Perus asia, että meidän täytyy muistaa, että huimaus viittaa pyörrytys meidän pää, joka aiheuttaa sekaannusta. Tämä on tärkein ominaispiirre termin. Se voi aiheuttaa vammoja, jos sekavassa tulee liian paljon.

Useimmissa tapauksissa, huimaus johtuu hapen puutteesta aivoihin. Tämä on syystä on välttämätöntä, että kun makuulla pitkään, sinun täytyy hitaasti istuutua ennen seisomaan. Muutokset asennossa kehosi sopeutua ja verta riittävästi toimitetaan aivoihin.Voit valmis vielä tästä lähtien vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Huimaus ja huimaus johtuvat usein heikentynyt verenvirtaus aivoihin, korvatulehdukset, tai muutoksia tasapainossa.

2. Huimaus viittaa yleinen termi, jota käytetään kuvaamaan huimaus, sekavuus, ja tasapainon menetys.