Ero Ahdistus ja ADHDAhdistuneisuus vs. ADHD

Ahdistus ja ADHD saattaa tuntua ikään kuin heillä ei ole mitään yhteistä. Ahdistus on tyypillisesti liittyviä joku, joka on jatkuvasti huolissaan olipa syy, ja ADHD on häiriötekijä ja hyperaktiivinen häiriö. Molemmat täyttävät vain silloin, kun joku kärsii sekä häiriöt. Neljäsosa lapsista, jotka kärsivät ADHD ovat myös ahdistusta sairastuneille, ja joka tekee epäterveellinen lapselle. Joten kun on monia eroja häiriöt, on yksi tie välillä, ja että on ihmisiä, jotka kärsivät sekä ahdistusta ja ADHD.

Ahdistus on määritelty jatkuva pelko tai huoli voi olla heidän jokapäiväisessä elämässä. Ahdistus voi johtua useista eri asioita henkilö 'elämässä: työ, raha, suhteet, terveys. Henkilöt, joilla häiriö on usein vaikeuksia keskittyä, toimiva, ja ovat alttiimpia paniikkikohtauksia kuin ei-ahdistus sairastuneille. Lapsilla ahdistus voi johtaa pelon, liioiteltuja huoli, unettomuus, ja jopa ongelmia toimiva. Nämä lapset voivat myös saada fyysisiä oireita häiriö, kuten päänsärkyä, pahoinvointia, hikoilu, ja vatsakipuja. Lääkehoito on saatavilla hoitoon eri ahdistusta ja hoidon pidetään myös vaihtoehto niille, jotka tuntevat heidän tapaukset eivät ole niin vakava.

ADHD on lyhenne tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö, joka on neurologinen häiriö, joka vaikuttaa pitkällä aikavälillä huomiota sairastuneille ja haitallisesti luokitellaan niiden tarve kasvaa liikkeen ja toiminnan. Sekä aikuiset että lapset voivat kärsiä häiriö, mutta se on yleisesti puhkeamista lapsuudessa kouluiässä vuotta. Lapset, jotka kärsivät ADHD on vaikea keskittyä, tulee unelmoida usein, helposti hajamielinen, ja on ongelmia seuraavat ohjeet. Fyysisesti sairastuneille on jatkuvasti liikkeessä, on ongelmia hiljaisuus, tulee kiemurtelevat niiden tuolit ja liikkua nopeasti, kun päätökseen mitään tehtävää. Ei ole asetettu syytä, miksi tietyt lapsia kehittämään ADHD, mutta on olemassa lääkkeitä, jotka on tarkoitettu rauhoittaa ja torjumaan hyperaktiivisuutta.Joskus on tapauksia, joissa lapsi voi olla misdiagnosed olevan ADHD ja todellisuudessa ne voivat olla ahdistusta. Tästä syystä on olemassa erilaisia ​​testejä lapsi tehdään lääketieteellisen lääkäri, jotta voidaan määrittää lähde ongelma. Lapsen, joka jätetään hoitamatta joko ahdistusta tai ADHD ei täysin pysty antamaan mitään heidän kaikki ja voitti 't olla niin onnellinen kuin hänen pitäisi olla kuin lapsi.
Yhteenveto

1. ADHD on tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö, jossa potilas ei kykene keskittymään vaan osoittaa päättymätön fyysisiä liikkeitä. Ahdistus on jatkuva ja jatkuva huoli henkilö on, vaikuttaa niiden kyky keskittyä mihinkään muuhun.
2. neljännes ADHD-lapset kokevat jonkinlaista ahdistusta asioista samoin. Lapsille joko voi olla vaikea diagnosoida.
3. Ahdistus sairastuneille, lisäksi äärimmäisen huoli, on fyysisiä oireita, kuten päänsärkyä. ADHD sairastuneille ovat helposti hajamielinen ja fyysisesti voi lopettaa liikkuvat.