Ero Lämpö ja Emergency HeatHeat vs Emergency Heat

Sen käyttö standardin lämpöpumpun, käyttäjät kohtaavat usein termejä lämpö ja hätä lämpöä. Niille, jotka käyttävät tällaisia ​​laitteita juuri nyt, ehkä sinun pitäisi tietää ero kahden eikä vain toimivat laitteessa sokeasti.

Molemmat järjestelmät ovat todella ohjaa laitteen 's termostaatti.' Lämpöä ', kuten tukipilari puitteet tyypillinen lämpöpumppu on yksi vastuussa siirtämisestä lämpöä ulkoilmasta sisäilmaan. On edullinen lämmityskäytöllä ja harkita olevan tärkein lämmityksen ohjausasetus. Monet lämpöpumput asetetaan tietyissä termostaattien let 's sanoa, 35-45 celsiusta. Tämä tarkoittaa, että lämpö on säilytettävä tällä tasolla tai muuten toiseen lämmitysjärjestelmään aktivoituu. Yleensä ulkoilma on jo runsaasti lämpöä itsessään. Ja käyttö lämpöpumppu voi tehokkaasti toimittaa lämmitys kotiisi. Kuitenkin termostaatti pumpun syttyy toinen lämmönlähde lisälämmitystä, kun termostaatti menee alle asetetun lämpötilarajan.

Kuten edellä, kun lämpöpumppu järjestelmä voi enää taitavasti siirtää lämpöä ulkoa tulevaa, toinen järjestelmä toimii '' Emergency lämpö. Tämä lämpö pidetään kalliimpaa. Lisäksi sanotaan olevan vähemmän tehokkaita vastakohtana tärkein tai ensisijainen lämpöä. Valmistajasta riippuen lämmittimen, hätä lämpöä käytetään joskus lyhennettä EM lämpöä. Lisäksi mekanismi mukana hätätilanteessa lämpö on vain sähkövastuksen nauhat. Joko alkaa lämmittimet tai käyttämällä nauhat, sähkövastus lämpö on tietysti kalliimpaa käyttää enemmän sähkövirtaa. Se on back-up Lämpöasetus joka käyttää sähköuunissa. Ollakseen sääntelee termostaatti, EM lämpö voidaan aktivoida myös manuaalisesti.

Kaiken kaikkiaan on olemassa kaksi asiaa, että käyttäjät eivät tee käsiteltäessä niiden lämpöpumput. Yksi on välttää asettamalla laitteen toimimaan aina hätätilanteissa lämmön ja toinen on välttää nostamalla termostaatti. Aseta vain termostaatti lämpötilan haluat kotiympäristössä olla.1. Emergency lämpö on paljon kalliimpaa kuin säännöllistä lämpöä.

2. Emergency lämpö pidetään yleisesti enemmän tehoton lämmitysjärjestelmä todennäköisimmin johtuvan kustannuksia käynnissä lämpöpumpun tämän tilassa.