Ero vatsan muotoiluleikkaus ja rasvaimunVatsan muotoiluleikkaus vs rasvaimun

Surullista kuin se saattaakin tuntua, uhkea kauneus on harvoin arvostetaan tänään 's sukupolvi. Naiset, jotka ovat koot 10 ja 12 tai suurempia ovat Usein kutsutaan usein keskimääräinen tavalla,' pullea ',' rasva 'tai vielä pahempaa,' lihavia '. tässä päivässä ja ikä, laiha on mitä' s hyväksytty, joten suurimman osan ajasta, naiset, joilla on varaa leikkaus keinona joko jonka masu karkki tai rasvaimu työtä.

Ero näiden kahden työn on, että masu karkki, lääketieteellisesti tunnetaan abdominoplasty, on kosmeettinen leikkaus menettely, joka tehdään tehdä yhden 's vatsa kiinteämpi poistamatta tarpeen rasvaa, kun taas rasvaimu on kosmeettinen leikkaus toimintaa, joka liittyy poistamalla rasva eri puolilta yksi 'kehon: vatsa, reidet, pakarat ja jopa kaulan. Lopulta nämä kaksi runko työt olemassa veistää yksi 's kehon joko skinnier yksi tai kiinteämpi yksi.

Hyvät ja huonot puolet

Kun olet läpi jompikumpi näistä menetelmistä, voi olla nimeltään 'ohut', 'sovi' tai jopa 'laiha'. Asianmukaista hoitoa ja kuria, pystyt pitämään lukua, mutta jos et 't huolta itsestäsi, luultavasti vain mennä takaisin vanhaan tilaan. Joten ennen kuin menee läpi tällaisen menettelyn, kannattaa harkita kaikkia vaihtoehtoja. Punnitse etuja ja haittoja tilanteen.

Masu tucks pidetään yleensä turvallisia menettelyjä, mutta se todella riippuu henkilöstä 's kuria: onko hän tekee hyvää huolta hänen elin. Komplikaatiot, kuten veritulppa, verisuonitukos, sydämen ja keuhkojen komplikaatioita tavallisesti, jos asianmukaista hoitoa kehon laiminlyödään. Lisäksi riskit masu tucks kuuluu verenvuotoa, ihon menetys, epäsymmetria, jatkuva kipu, keloids, ja jopa kuoleman.Toisaalta, rasvaimu on paljon sivuvaikutuksia. Toimenpiteen jälkeen koet mustelmia, turvotusta, arvet, kipu, tunnottomuus, leikkauksen jälkeinen painonnousu, ja hyvin liikuntarajoitteisille. Mahdollisia komplikaatioita ovat infektiot, vahinkoja ihon punktio sisäelinten, ääriviivat väärinkäytöksiä, palovammoja, ja neste epätasapaino. Luettelo haittoja rasvaimun mennä ja; mutta nämä ovat pahimmassa tapauksessa skenaarioita.

Turvallisuusvarotoimet

Kaikki tietävät, että 'terveys on rikkaus' C joka on yleisesti tunnettu ja hyväksytty. Ennen kuin itse syvässä vedessä, varmista, että osaat uida C ennen kuin riski itse jotain areena 't varma, varmista, että tiedät mitä tehdä, kun jotain odottamatonta tapahtuu. Masu tucks ja liposuctions ovat suuria sopimuksia pääasiassa koska rahamäärä ne maksaa. Mutta lopulta, heillä on suurempi sivuvaikutuksia pitkällä aikavälillä.