Ero Xanax ja KlonopinXanax vs Klonopin

Alpratsolaami ja klonatsepaami ovat tuotenimiä Xanax ja Klonopin. Xanax ja Klonopin ovat lääkeaineluokkaa tunnustettu bentsodiatsepiinit. Nämä lajikkeet huumeita käytetään ahdistuksen hoidossa ja nämä lääkkeet ovat avuksi henkilöille, jotka kärsivät paniikkihäiriö. Xanax ja Klonopin tiedetään olevan voimakas joukossa huumeita bentsodiatsepiineja.

Vaikka Xanax ja Klonopin kuuluvat samaan lääkkeen luokitusta, Klonopin määrätään useammin perustuu artikkeli, että olen lukenut. Näin ollen on maksettava sille on kauemmin vaikuttavia vaikuttaa kuin Xanax. Xanax on määrätty lähinnä henkilöille, jotka kärsivät paniikki sairaudet. Se johtuu siitä, Xanax on nopeasti vaikuttava vaikuttavat, mutta samalla lyhyen aikaa. Xanax, toisin kuin Klonopin, erittyy kehosta nopeammin. Klonopin on saatavilla laajennettu vapautumisen muodoissa, kuten Xanax on saatavilla extende-release (XR) muodossa sekä säännöllisen muodon.

Xanax ja Klonopin myös määrätty Insomniac yksilöitä. Xanax ja Klonopin voi aiheuttaa riippuvuutta. Yksilöt ottavat näitä lääkkeitä on seurattava vakuuttaa ei ottamiseen näitä lääkkeitä enemmän kuin kuinka paljon on määrätty. Xanax, joidenkin lähteiden mukaan saattavat aiheuttaa vieroitusoireita. Se voi aiheuttaa takautumia, painajaisia, ja tykkää. Kysy terveydenhuollon tarjoaja, kun sinun tai naapurit kokea sen.

Kaikki huumeet ovat hyödyllisiä ja haitallisia yksilöille. Mitä Xanax ja Klonopin, niiden haitallisia vaikutuksia, vaikka ei sovelleta tai tuntenut kaikille yksilöille näiden ottamisen sisältää mielialan vaihtelut, uneliaisuutta varsinkin päivällä, allergisia reaktioita, sekä krapulassa tunteita. Xanax ja Klonopin ottavat voimaan ennen ajanjakson ajan, jolloin otetaan pidempi. Siksi, kun henkilö on alle Xanax ja Klonopin terapia, hän / hän on antanut tai määrätty suurempi annos kuin mitä hän / hän on ottaen aikaisemmin.

Kun alle Xanax ja Klonopin hoito, on suositeltavaa välttää tarkkuutta vaativista. Älä aja tai käytä koneistoja. Alkoholeja tai juomia alkoholia ei oteta samanaikaisesti kanssa Xanax ja Klonopin. Alkoholeja voidaan muuttaa huumeita 'vaikutus ja aiheuttaa ja johtaa vakaviin lopputuotteeseen. Raskaana olevat naiset, ottaen Xanax ja Klonopin on vaarallinen heidän sikiölle. Kysy terveydenhuollon tarjoaja tietää, mikä lääke on paras raskaana oleville ja imettäville äideille muut kuin Xanax ja Klonopin.

Xanax ja Klonopin otetaan suun kautta. Klonopin helposti nautitaan koska se on ystävällinen maku. Xanax, toisaalta, on otettava kokonaisuutena. Molemmat lääkkeet ovat saatavilla milligrammoina. Xanax ja Klonopin ovat vahvempia kuin diatsepaami (Valium). 4 mg Xanax ja Klonopin, 80 mg diatsepaamia tarvitaan tasoittaa sen.

Sekä Xanax ja Klonopin vuorovaikutuksessa muiden lääkkeiden. Kysy terveydenhuollon tarjoaja muut lääkkeet, vitamiinit ja lisäravinteet, että olet ottaen ennen Xanax ja Klonopin. Sivuvaikutuksia vaikuttaa ottaen on greippimehua. Parempi välttää näitä mehut sillä se saattaa lisätä lääkitys 'määrä elimistössä.Yhteenveto:

1. Xanax ja Klonopin ovat lääkeaineluokkaa tunnustettu bentsodiatsepiinit. Niitä määrätään yksilöiden ahdistusta ja paniikkikohtauksia. Lisäksi ne annetaan potilaille, joilla on unettomuus.

2. Alpratsolaami ja Clonazepam ovat tuotenimiä Xanax ja Klonopin.

3. Klonopin on saatavilla jatkuva vapautuvaa muodoissa, kuten Xanax on saatavilla extende-release (XR) muodossa sekä säännöllisen muodon.

4. kielteiset vaikutukset Xanax ja Klonopin ovat: mielialan vaihtelut, krapulassa tunteita, allergisia reaktioita, ja uneliaisuutta varsinkin päivällä. Suuremmat annokset on määrätty henkilöille näiden lääkkeiden ottamisesta yli ajan.