Ero Zyrtec ja BenadrylZyrtec vs Benadryl

Yksi ensimmäisistä allergiaoireita tai allerginen reaktio on kutinaa. Allergeenit yleensä aiheuttaa allergisia reaktioita. Useimmat allergioita esiintyy syöminen tuntemattomia elintarvikkeita, jotka ovat syöneet ensimmäistä kertaa. Allergiat ilmetä myös, kun kosketuksissa kasveja kuten myrkkyä muratti tai hyönteisiä kuten mehiläisen pistot tai torakka puree. Tällaisissa tapauksissa on olemassa erilaisia ​​parametrejä käsitellään eri tapauksia allergia.

Useimmissa tapauksissa allergia, antihistamiinia yleensä estää ja lopettaa tulehdusta histamiinireseptoreihin kehomme. Äärimmäisissä tapauksissa allergia, kuten anafylaktiset reaktiot, hallitsematon tai myöhäisvaiheen allergiat, adrenaliini yleensä ruiskutetaan potilaaseen. Yksinkertaisissa tapauksissa, lääkitys kuten Zyrtec ja Benadryl ovat annetaan. Katsokaamme eroja.

Geneerinen nimi Benadryl on Difenhydramiini samalla yleisnimellä Zyrtec on Cetirizine.Zyrtec on toisen polven antihistamiini kun Benadryl on ensimmäisen sukupolven antihistamiini. Benadryl keksi aikana 1943 Dr. George Rieveschl yliopiston Cincinnati. Se markkinoitiin sitten McNeil-PPC. Zyrtec on valmistanut Johnson \u0026 amp; Johnson. Benadryl on ensimmäinen antihistamiini maailmassa.

Benadryl käytetään yleisesti allergioiden ja sen oireet, kuten kutina. Sitä voidaan myös käyttää vilustuminen, matkapahoinvointi, unettomuus ja ekstrapyramidaalioireita. Zyrtec on tarkoitettu heinänuha, angioedeema, ja nokkosihottuma.Zyrtec on saatavana 10 mg: n tabletit aikuisille. Tavanomainen annos lapsille ikä 6 kk 2 vuotta vanha on 1/2 tl sokeriliemessä muodossa. Kanssa Benadryl, 25-50 mg annetaan 4-6 tunnin välein 12-vuotiailla ja sitä samalla 12 4-25 mg annetaan 6-12 vuotias.

Useimmat antihistamiinit on ahdistusta lievittävä vaikutus, joten tämä tekee sinulle hieman uninen ja unelias. Ei ole suositeltavaa ottaa tätä lääkettä, kun raskaiden koneiden käyttö, koska se voi aiheuttaa onnettomuuksia. Älä ota tätä lääkettä ennen autoilu, koska se voi myös aiheuttaa onnettomuuksia.

Yhteenveto:

1. yleisnimellä Benadryl on Difenhydramiini samalla yleisnimellä Zyrtec on Cetirizine.
2. Zyrtec on toisen polven antihistamiini kun Benadryl on ensimmäisen sukupolven antihistamiini.
3. Benadryl keksi aikana 1943 Dr. George Rieveschl yliopiston Cincinnati. Se markkinoitiin sitten McNeil-PPC. Zyrtec on valmistanut Johnson \u0026 amp; Johnson.