Ero Alkoholin väärinkäyttö ja riippuvuusAlkoholin väärinkäyttö vs riippuvuus

Monet ovat kysellyt eroa alkoholin väärinkäyttö ja alkoholiriippuvuus. No, sanoi yksinkertaisesti, alkoholin väärinkäyttö on kuin humalajuominen jossa kuluttaa paljon alkoholia lyhyen aikaa varten päätarkoitus tulossa päihtynyt. Tässä tilanteessa yksi yleensä kuluttaa vähintään 3 (tai enemmän) alkoholijuomien yhden päivän 'aika.

On myös pidettävä haitallinen käyttö alkoholijuomia. Sellaisenaan tämä tila voi jo johtaa tietyn määrän vahinkoa yhden 'oman henkisen ja fyysisen tilan. DSM-IV luokituksen tekee alkoholin väärinkäyttäjät henkilöiksi jatkaa juo runsaasti alkoholijuomia huolimatta toistuvia ihmissuhde, oikeudellisten ja sosiaalisia ongelmia, jotka ovat kaikki seurausta alkoholin käyttöä.

Alkoholiriippuvuus on erilainen tilanne, sillä siihen sisältyy kaksi ulottuvuutta eli fyysistä ja henkistä. Fyysisen alkoholiriippuvuus, yksi fyysisesti haluaa juoda tai jatkaa alkoholin juominen-rikas juomia, jotta vieroitusoireita voitti 't tapahtua. Äkillinen lopettaminen alkoholi voi johtaa siihen, että esiintyminen nämä oireet kuten: mielialan vaihtelut, päänsärky ja ärtyneisyys mm. Fyysinen alkoholiriippuvuus on ominaista myös puuttuminen huomioon itselle ja epäkunnioitusta normien määräämällä yhteiskunnassa. Emotional alkoholiriippuvuus liittyy jatkuva halu nielemään alkoholijuomia, toisin sanoen ilman minkäänlaista fyysistä riippuvuutta käynnistämään tällaisia.

Alkoholi riippuvaiset henkilöt ovat niitä, jotka sopivat kuvaukseen alkoholin väärinkäyttö, mutta samalla ne näytä mitään tai kaikkia kohteita alla:

o kaventaminen mieluummin alkoholijuomien (kiinni yhdenlaisia ​​juoman)

o Juoma-etsijä asenne tai käytös (tämä henkilö olisi vain halua osallistua illanviettoihin, joissa alkoholijuomia, ja myös jatkuvasti ajanviettopaikka vertaisten jotka myös haluavat juoda alkoholia)

o Alkoholi- toleranssi (juominen yli tavallista enemmän kokea sama 'humalassa' vaikutus)

o kokeminen vieroitusoireita (jopa hyvin lyhyen aikaa ei juo alkoholia, eli yksi päivä, henkilö jo osoittaa merkkejä peruuttamisesta)o Juominen muotona peruuttamisesta helpotus (jotkut ihmiset haluavat juoda enemmän alkoholia päätavoitteena vähentää 'vapinaa tai vapina' ja jopa hoitaa esillä krapula)

o Tietoisuus juominen pakkoa (ovatko he myöntävät avoimesti niiden tapa muille ihmisille tai eivät, he jatkuvasti kaipaavat alkoholin subjektiivisesti)

o Juominen ylösnousemus (paluuta tapana juominen jälkeen aika on alkoholiton, tämä henkilö ei osaa elää jopa hänen aikaisemmasta päätöksestä lopulta lopettaa alkoholin kulutus)

Ihannetapauksessa ne, jotka katsotaan alkoholin väärinkäyttäjät voivat avustaa useita lyhyitä interventioita, kuten opettamalla heille aiheutuvien haittojen humalajuominen ja myös todennäköisyys alkoholimyrkytyksen.

Toisaalta ne, jotka on luokiteltu alkoholiriippuvaista vaativat vakavampi tyyppi ammatillista apua. Heidän täytyy joutua vieroitus istuntoja, pitkän aikavälin lääkehoidot, kuntoutus yhdistettynä ammatillinen neuvonta ja edes kirjoilla omatoimisuus tukiryhmien kuten Al-Anon (AA-liike).

1. Alkoholin väärinkäyttö kuluttaa paljon alkoholijuomia lyhyeksi aikaa kun alkoholiriippuvuuden juo alkoholia tuotteita lievittää vieroitusoireita.

2. Alkoholin väärinkäyttö on vähemmän vakava kuin alkoholiriippuvuuden hoidossa.