Ero AED ja defibrillaattoriAED Vs defibrillaattori

Defibrillaattori on laite, jota käytetään defibrilloinnissa. Se on ollut tavallista pala päivystyspoliklinikat ja muihin sairaaloihin, jotka on suunnattu säästää ihmishenkiä ja useita potilaita, jotka kärsivät sydämen rytmihäiriöt, kammiotakykardia (pulseless) ja kammiovärinä mm. Vuoden ajan, nämä defibrillaattorit, jotka yleensä nähty TV ovat kehittyneet tullut kehittyneempiä laitteita, joiden sanotaan olevan tehokkaampi kuin perinteiset defibs. Yksi näistä edistysaskeleista on AED.

AED, täysin tunnettu puoliautomaattinen defibrillaattori, on yksi monista eri kammiovärinän tänään. Muunlaiset defibs ovat: manuaalinen defibrillaattorien (ulkoinen tai sisäinen), semi automatisoitu ulkoinen defibrillaattori, ICD (implantoitavat defibrillaattori), puettavat sydämen defibrillaattori, ja tietenkin AED.

AED on kätevä elektroninen vempain, joka voi jopa diagnosoida kohtalokkain sydämen rytmihäiriöitä potilaassa. Sen lisäksi diagnosoimiseksi sydämen rytmi, se pystyy myös tekemään defibrillaatiota kuin mitä tavanomainen defibrillaattorit voi tehdä. Periaate käytetään kaikissa defibrillaattoreissa (ei väliä millaista) on sama '' lähettämällä sähköiskun joka suoraan pysäyttää sydämen rytmihäiriöitä. Tämä pysähtyminen rytmihäiriöitä stimuloi sydämen tuottaa normaali ja tehokas sydämen kuvioita.

AED on keksitty, koska sen helppokäyttöisyys. Jopa maallikko voi opetella käyttämään tällaisia ​​ilman täydellistä lääketieteellistä taustaa. Kaikki tämä 's tarvitaan yksi oppia toimimaan AED riittää defibrillointiin koulutusta, joka annetaan yleensä ensiapukoulutus istuntoja, ensimmäinen responder luokat, ja BLS (peruselvytyskoulutuksen) seminaareja. Koska sen automaattisen luonteen, se on paljon helppokäyttöinen kuin vanhemmat mallit. et tarvitse edes vähemmän koulutusta, kun aiot käyttää AED.

Sähköisku kulkee suoraan seinän läpi rinnassa ja siksi saavuttaa potilas 'sydämen. Eräänlainen sisäänrakennettu, jossa on mikroprosessori pystyy päästä aihe' nykyinen sydämen rytmin kautta liiman elektrodien tehden tiedossa AED operaattori jos potilas tarvitsi defibrillointia prosesseja. On kaksi ohjeita, yksi on kuultavissa nopea ja toinen on visuaalinen nopea jotka ohjaavat operaattorin koko defibrilloinnin menettelyn. AED, sokki on coursed kautta elektrodit.1. AED on uudempi tyyppi defibrillaattorin verrattuna perinteisiin defibrillaattorit.

2. AED on tietyntyyppiset defibrillaattorin. On monia alatyyppejä kammiovärinän käytetään nykyään.

3. AED on enemmän kannettava versio tavanomaisen defibrillaattorin.

4. AED on paljon yksinkertainen ja automaattinen.