Ero kurkkukipu ja STREP kurkunKurkkukipu vs Strep kurkku

On hetkiä elämässämme, kun meillä on niin kauhea kipua, erityisesti meidän suuhun tai kurkkuun alueella. Tällaisissa kertaa, me tuskin mitään ääntä, pahoinvointia, tuntea ärtyisä, ei pysty nielemään, ja muita oireita. Meillä tuntuu lepää päiviä ja ei toimi, kun tunnemme kauhea tulossa sairaaksi.

Näinä hetkinä, luulemme voi olla kurkkukipua tai STREP kurkusta koska meillä oli nämä kun olimme lapsia. Mutta mitä eroa on kurkkukipua tai STREP kurkun? Olkaamme selville.

STREP kurkun on eräänlainen kurkkukipu aiheutuu pääasiassa Streptococcus bakteerit. Erityisesti tämä bakteeri on Streptococcus pyogenes, joka on luokiteltu A-ryhmän Streptococcus bakteereja. STREP kurkun on muita nimiä, kuten Streptoccocal nielutulehdus tai Streptoccocal kurkkukipu.

Kurkkukipua, toisaalta, on maallikko 's termi kurkun, joka on melko kivulias, tarjous, ja rahiseva. Se on yleinen termi, kun tuntuu, kurkkukipu, jossa voimme tuskin niellä tai tuntea kuten saada sairas tai joilla on kuumetta. kurkkukipua voi johtua monista organismeista ovatko ne bakteereja tai viruksia, kun STREP kurkun johtuu pelkästään bakteereja. kurkkukipua voi johtua virukset, sienet ja muut mikrobit. Strep kurkku on vain bakteerien aiheuttamia.STREP kurkun on erittäin tarttuva toisin kurkkukipu. STREP kurkun voi levitä nopeasti ihmisten keskuudessa, koska tämä ehto on ilmassa kunnossa. Se voi levitä kosketukselta ovi nupit, tuolit, pöydät, ja monia muita kohteita. Jos et ole käytännössä käsien pesu, niin mahdollisuudet ovat saat sen helposti. Kurkkukipu kuitenkin on olemassa erilaisia ​​tilanteita, joissa se voi tarttua, mutta paljon vähemmän tarttuvia kuin STREP kurkusta. Kuitenkin varotoimenpiteiden on edelleen suositeltavaa.

STREP kurkun käsitellään bakteerilääkkeet tai antibiootteja. Kurkkukipua käsitellään riippuen organismin, joka aiheutti sairauden.

Yhteenveto:

1. streptokokin kurkku on eräänlainen kurkkukipu aiheutuu pääasiassa Streptococcus bakteerit samalla kurkkukipu, toisaalta, on maallikko 's termi kurkun, joka on varsin kivulias, tarjous ja rahiseva.
2. kurkkukipu voi johtua monista eri organismeista, onko bakteereita tai viruksia, kun STREP kurkun on ainoastaan ​​bakteerien aiheuttamia.
3. streptokokin kurkku on erittäin tarttuva verrattuna kurkkukipu.