Ero Seasonale ja SeasoniqueSeasonale vs Seasonique

Kun maailma laajennetun syntyvyyden, useimmat naiset on taipumus sekoittaa Seasonale ja Seasonique. Vaikka molemmat voi tulla samanlaista pakkaus, ja ovat samanlaisia ​​kuulostava nimet, on eroja niiden käyttöä ja suorituskykyä. Ensinnäkin, käyttämällä Seasonale tarkoittaa kuukautiset on vapautettu noin seitsemän päivää kohti kuukautiskierron kolmen kuukauden välein. Seasonique myös deregulates kuukautisia ja kolmen kuukauden välein, mutta kuukautiskierto kestää vain neljä kokonaista päivää.

Käyttöehtoja, Seasonique on edullisempi käyttää naiset, jotka kokevat runsaat kuukautiset, ja sietämätön kouristelua. Tämä johtuu siitä, että he haluavat vähemmän jaksoja, jotka tuovat heille tunteita epämukavuutta. Toisaalta käyttäjät Seasonale ovat yleensä naisia, joilla on lievä aikana, koska he voivat sietää kuukautiset pidemmän aikaa verrattuna raskas bleeders.

Seasonale on laajennettu syntyvyyden vaihtoehto, joka on aktiivinen päivä sykli kahdeksankymmentä-neljä päivää, ja se on seitsemän päivän lumelääkettä välein. Toisaalta, Seasonique pidetään jatkuva hoito, joka ei ole lumelääkettä välein.

Seasonique antaa sinulle alempi estrogeenin, mikä tarkoittaa aikana aktiivinen aikana koet vähemmän verenvuotoa ja turvotusta, ja muita sivuvaikutuksia. Jossa Seasonale, on vielä joitakin merkkejä verenvuodosta ja kouristelua, mutta ei niin paha verrattuna ei-käyttäjille näiden laajennetun ehkäisypillerit.

Ja lopuksi, tutkimus osoittaa, että niin tehokkuuden, Seasonique tarjoaa käyttäjilleen paremmin munasarjojen tukahduttaminen, mikä tarkoittaa vähemmän riskiä tulla raskaaksi. Seasonale, toisaalta, on hyvä, mutta on hieman suurempi riski raskauden. Kun se tulee erottaa näiden kahden tyyppisiä laajennetun ehkäisypillerit, nämä tiedot on hyvä tietää ennen valintaa laajennettu ehkäisytablettien.

Yhteenveto:1. Ajanjakso sykli Seasonale kestää seitsemän päivää, kun taas Seasonique aiheuttaa sen kestää vain neljä päivää,

2. Heavy bleeders on taipumus käyttää Seasonique, kun taas ne, jotka kokevat lievä verenvuoto yleensä käyttää Seasonale.

3. Seasonale on aktiivinen päivää ja lumelääkkeen välein, kun taas Seasonique pidetään jatkuvasti, ilman plaseboa välein.

4. Koet vähemmän kuukautiskierron sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto ja kouristelua, jossa käytetään Seasonique, kun on hieman molempia käytettäessä Seasonale.