Ero Keuhkokuume ja kävely KeuhkokuumeKeuhkokuume vs. Kävely Keuhkokuume

Vaikka keuhkokuume ja kävely keuhkokuume eivät jaa useita yhtäläisyyksiä, ne ovat jonkin verran eroja. Esimerkiksi ilmentymiä kävely keuhkokuume, kuten väsymys, yskä ja päänsärky ovat vähemmän vakavia. He ovat alttiita tulla hitaammin kuin ilmentymiä säännöllisen keuhkokuumetta.

Sekä säännölliset keuhkokuume ja kävelyn keuhkokuume voi johtua useista eri bakteerit ja virukset. Kuitenkin, kävely keuhkokuume on yleisimmin aiheuttama Mycoplasma pneumoniae bakteereja. Yleisin syy keuhkokuume on Streptococcus pneumoniae, joka tunnetaan myös nimellä vain pneumokokki.

Kävely keuhkokuume on yleensä hoidettu antibiooteilla, kuten doksisykliini, Tetramycin, ja erytromysiini. Säännöllisesti tyyppisiä keuhkokuume, valinta johto luottaa onko tauti oli aiheuttanut bakteeri, virus tai sieni. Antibiootti lääkkeitä ei käytetä kaikissa muodoissa taudin. Pneumoniitti tai keuhkokuume on vain tulehdus kudosten keuhkoihin, sukua keuhkoputkentulehdus. Se on tila, jossa nielutulehdus (infektio kurkun tai nielun) ja keuhkoputkien tapahtuu. Kävely keuhkokuume vain tarkoittaa sitä, että potilas ei ole sairas tarpeeksi edellyttää joiden vuodelepo järjestyksessä lääkäriltä.

Bakteereita tai viruksia useimmin aiheuttaa näitä sairauksia. Kaikki ovat suhteellisen tarttuva. Kuitenkin vain siksi joku paikkakunnallasi tai lähisukulainen ei se ei tarkoita, että sinun täytyy neuvotella lääkärin. Jos yksittäinen saa ilmentymiä, muista hakeutua hoitoon. Koska harvat lapset taipumus levittää tautia työpaikalla, on välttämätöntä, että voit ilmoittaa kunkin terveydenhuollon ammattilainen, että esimerkiksi jos kokevat sinut on myös alttiina.

TB, tai tuberkuloosi, on eräänlainen keuhkokuume peräisin tietystä organismista. Se on erittäin tarttuva. Jos henkilö on läheinen altistus potilaalle, jolla on aktiivinen Tuberkuloosin tapauksessa, sinun on tarkistettava. Tämä on yleisesti suoritettiin Mantoux'n testi tai PPD ihotestauksen. Jos tulos ihon testi on negatiivinen ja sitten positiivinen, lääkärin täytyy puhua potilaalle siitä, onko se sopii potilaan hoidettava profylaktinen johdon tuberkuloosia vastaan.Kävely keuhkokuume kirjataan epätyypillinen keuhkokuume. Se on lääketieteellinen tilanne, jossa potilas on kävely keuhkokuume doesnt 't ovat sairaalaan tai vuoteeseen. Toisin kuin säännölliset keuhkokuume, potilaan kävely keuhkokuume voi liikkua vaikka hänellä on muita sairauksia. Kävely keuhkokuume on peräisin infektio mikro-organismien, kuten viruksia, kemiallisia aineita, ja bakteerit.

Keuhkokuume on tartuntaa molempien keuhkojen aiheuttamien taudinaiheuttajia. Virukset, bakteerit, loiset, tai sienet voivat olla peräisin keuhkokuume. Tämä ehto on erityinen huolenaihe, jos olet yli 60-vuotias tai on heikko immuunijärjestelmä tai pitkäaikaisen sairauden. Se voi myös tapahtua nuorille tai terveitä henkilöitä. Tauti voi vaihdella merkitys lievästä vakavaan. Keuhkokuume usein on seurausta muun sairauden, mutta antibiooteille resistentit kannat ovat vaikeita ongelmia.

Yhteenveto:

1. ilmentymät kävely keuhkokuume, kuten väsymys, yskä ja päänsärky ovat vähemmän vakavia.
2. Sekä säännölliset keuhkokuume ja kävelyn keuhkokuume voi johtua useista eri bakteerit ja virukset.
3. Antibiootti lääkkeitä ei käytetä kaikissa muodoissa taudin.
4. Kävely keuhkokuume on yleensä hoidettu antibiooteilla, kuten doksisykliini, Tetramycin, ja erytromysiini. Säännöllisesti tyyppisiä keuhkokuume, valinta johdon riippuu siitä taudin aiheuttanut bakteeri, virus tai sieni.

5. pneumoniitti tai keuhkokuume, on vain tulehdus kudosten keuhkoihin, sukua keuhkoputkentulehdus. Se on tila, jossa nielutulehdus (infektio kurkun tai nielun) ja keuhkoputkien tapahtuu. Kävely keuhkokuume vain tarkoittaa sitä, että potilas ei ole sairas tarpeeksi edellyttää joiden vuodelepo järjestyksessä lääkäriltä.