Ero Abdominoplasty ja panniculectomyAbdominoplasty Vs panniculectomy

Nykyään ihmiset haluavat tehdä mitään vain kaunis. Tämän mukaisesti useita usein kalliita menettelyjä kuten panniculectomy ja abdominoplasty ovat enemmän kuin vain haluavat joillekin. Mutta miten nämä kaksi (lähes samanlainen) suurten leikkausten eroavat toisistaan?

Panniculectomy pohjimmiltaan poistaa ylimääräistä ihoa sekä rasvan samalla abdominoplasty (tunnetaan myös vatsan muotoiluleikkaus) kiristää vatsan lihaksia ja poistaa rasvan samalla. Muut asiantuntijat sanovat, että entinen tapahtuu ensisijaisesti alueelle navan alapuolelle, kun taas jälkimmäinen on rakenneuudistukseen alueen yläpuolella navasta.

Ne, jotka jollei panniculectomy yleensä huonommassa kunnossa kuin abdominoplasty ehdokasta. Ne voivat olla osuuksilla rasvaa, jotka ulottuvat yhtä pitkälle kuin polvet vatsan. Jos he voitti 't läpi tämän leikkauksen, ne voivat tulla hyvin alttiita ihon rikkoutumista joka alkaa yleensä ihottuma sitten kehittyy ihon haavaumat. Ennen kuin voidaan myöntää tämän menettelyn, sinun tarvitse suorittaa hallitusti liikunta ja ruokavalio kuuri suunnitelma, pyrkiä vakauttamaan oman painon.

Ne, jotka haluavat suoriteta abdominoplasty haluavat vain näyttää kauniimpi sijaan suorittajalääkärin keinona lievittämiseksi terveysriskejä. Ne ovat käytännössä paremmassa fyysisessä kunnossa kuin panniculectomy ehdokasta mutta ne on vain joitakin ylityöllistetty lihaksia, jotka eivät enää pysty olla pehmentänyt liikunnan ja liikuntaa, sillä lihakset eivät enää että kimmoisa.

Leikkaus viisasta, abdominoplasty alkaa syötöllä leikattu poikki potilas 's vatsa, joka on tehty juuri yläpuolella häpyluun linjan. Toinen leikkaus tehdään navan jotta iho lähellä paljon löysä. Kirurgi yrittää sitten ottaa lisäksi ylimääräinen iho päässä vatsan alueella. Hän jatkaa menettelyä ompelemalla jäljellä vatsalihakset tehdä vankempi ja tiukempi johtaen pienempään vyötärön. poistamisen jälkeen kaikki tarpeettomat rasva ja iho, loput ihon tullaan ommella takaisin paikalleen. Lopuksi uusi napa tehdään muodostamalla uusi avaus.On olemassa kaksi pääasiallista viillot panniculectomy menettelyssä. Yksi on vaakasuora leikkaus, joka leviää hip hip. Tämä on, jos ylimääräistä ihoa ja rasvaa poistetaan. Toinen leikkaus on pystysuora viiva, joka alkaa alle sterna (rintalastan) linja ja saavuttaa häpy alueella. Kun kaikki tarpeettomat iho ja rasva poistetaan, loput iho vedetään takaisin ja ommeltu tiukasti yhteen.

Mitä tulee aika kuluu loppuun kunkin menettelyn, se 'on oikeastaan ​​melkein sama sekä siinä mielessä, että se riippuu myös kokonaispinta-ala on vahvistettava ja kestää yleensä kahdesta viiteen tuntia.

1. panniculectomy tehdään yleensä, koska se on asianmukaisesti säädetty kirurgi uudistaa ihoa ja poistaa ylimääräistä rasvaa henkilö, joka on jo vaarassa tietyn terveydentila kun vatsan tehdään lähinnä esteettisistä syistä vain.