Ero Oksikodoni ja HydrocodoneOksikodoni Vs Hydrocodone

Potilaille kipua, lääkärit ihannetapauksessa suositella tavallinen annos kipulääke kuten Parasetamoli. Mutta tapaukset, joihin liittyy pahin tyypit kipu, lääkäreiden ei ole muuta vaihtoehtoa kuin turvautua narkoottisten kipulääkkeiden '' vahvin kipulääkkeiden ympärillä. Tässä yhteydessä kaksi huumausaineet nimittäin Oksikodoni ja Hydrocodone on usein määrätty, jos ei, käyttää korvaamaan lääke suositumpi narkoottisten kipulääkkeiden kuten morfiinin.

Hydrocodone on todella yleisnimi monille erityistä lääkettä tuotemerkkejä kuten Norco, Vicodin (sekoitus hydrocodone ja parasetamoli), Lortab ja kymmeniä muita huumeita. Koska huume kipulääke, se luokitellaan hallitusti kuuluvaa ainetta Aikataulu III huumeiden taulukossa, koska se tapa muodostaa luonteen.

Mutta Hydrocodone 'vahvuus on jopa ohittanut Oksikodoni. Lääkkeet jälkimmäiseen ovat Aikataulu II lääkkeet (paljon vahvempi). Esimerkki lääkkeitä, jotka ovat oksikodoni ovat tylox, Roxilox ja percocet. Se on enemmän säänneltyjä kuin Hydrocodone se voi' t olla kutsuttiin apteekissa C tarvitset virallisen reseptiä valmistettiin asianmukaisesti rekisteröity lääkäri. Hydrocodone on myös vähemmän väärinkäytön mahdollisuus kuin Oksikodoni.

Lisäksi molemmat lääkkeet ovat vaihdelleet lääkevalmisteista että myös kertovat kunkin lääkkeen vahvuus. Tämän lisäksi kaksi on usein samaa luokkaa haittavaikutuksia, huumeiden varoitukset, annostusohjeet ja huumeiden vuorovaikutus. Heidän geneerisiä muotoja, ne ovat halvempia ja otetaan yleensä kohti suun. Mutta ole tietoinen, koska saanti näiden lääkkeiden voi olla kohtalokas annettuna suuri annoksia (yliannostus).

Jossa tyypillinen oksikodoni reseptiä, sinun täytyy varmistaa toinen samanlainen reseptiä voit saada lääke täyttöä. Jossa Hydrocodone, voit helposti pyytää täyttöpakkaus apteekista (jopa 6 täyttöjä 5 kuukauden kuluttua) ilman uutta reseptiä yhden. Lääkäri voi myös vain faksata tai soittaa apteekin koskien Hydrocodone reseptiä.

Toisin Hydrocodone, Oksikodoni voi olla saatavilla itsessään (ilman sisältää muita komponentteja, kuten parasetamoli). Entinen on ainoa kaupallisesti yhdessä muiden huumeiden komponentit, joiden tarkoituksena on enemmän tai vähemmän kivun samoin.1. Oksikodoni on vahvempi huume kipulääke kuin hydrocodone.

2. Oksikodoni on aikataulu II, kun Hydrocodone on aikataulu III.

3. Oksikodoni on suurempi väärinkäytön mahdollisuutta kuin Hydrocodone.

4. Oksikodoni on enemmän säännelty huume kuin Hydrocodone.

5. Oksikodoni on saatavana itsessään toisin Hydrocodone joka on aina valmis yhdessä muiden huumeiden komponentteja.