Ero Anesthesiologist ja Nurse AnesthetistNukutuslääkäri vs Nurse Anesthetist
Lääkärit ja sairaanhoitajat yleensä erilliset vastuut. Lääkärit hoitaa potilasta antamalla tilauksia ja ohjeet. Sairaanhoitajat hoitaa potilasta suorittamalla tilauksia lääkärit. Vaikeita menettelyjä ei pitäisi tehdä sairaanhoitajat, koska siellä on repeämä vastuut ja tehtävät.

On merkittävä ero anesthesiologists ja sairaanhoitaja anestesialääkäreitä. Jotta asiat kotonaan, entinen on lääkäri, joka on erikoistunut anestesiologia kun taas jälkimmäinen on sairaanhoitaja, joka tutkitaan ja koulutettu muutaman vuoden ennen tulossa nukutuslääkäri.

Jotta henkilö voi tulla anesthesiologists, hänen täytyy tutkia neljän vuoden tutkinto kurssi seurasi lääketieteellisen koulun vielä neljä vuotta. Sitten tentti lääkärin lisenssiä tehtäisiin. Läpäisemällä tentti, hän olisi taker vielä neljä vuotta residenssi, jossa käytännön potilaskokemuksissa tehtäisiin laadun varmistamiseksi potilaiden intervention ja hoidon.

Toisaalta hoitotyön, sairaanhoitaja tulla sairaanhoitaja nukutuslääkäri, hän suorittaa kandidaatin 's aste. Silloin henkilön on suoritettava hoitotieteen tentti tai NCLEX Yhdysvalloissa. Ohitettuaan tentti, sairaala kokemusta ei vaadita vähintään yhden vuoden ajan. Masters of Science hoitotyössä on sitten valmis vielä 2-3 vuotta. Viimeinen vaihe käsittää kulkee tentti Certified Sairaanhoitaja Anesthetist.

Nurse anesthetists ja anesthesiologists Don 't ovat erilaisia, mukaan resursseja. Molemmat arvioida potilaan ennen leikkausta ennen leikkausta toiminnon. Aikana leikkaussalin vaiheessa, jompikumpi niistä seuraa elintoiminnot potilaan lukien hengitystiheys, syke, veren paine, ja kivun tunne. Viime kädessä aikana leikkauksen jälkeinen vaihe, tai leikkauksen jälkeen, joko voi seurata potilaan leikkauksen jälkeisiä komplikaatioita, jotka ovat erittäin ratkaisevia jälkeen toimintaa.Mitä palkkaa, he molemmat eroavat, mutta silti se 's hyväpalkkaisia. Lääkäri ansaitsee peräti 250000 300000 dollaria vuosittain, kun CRNA tai sairaanhoitaja Anesthetist ansaitsee 130000 180.000 USD vuodessa.

Molemmat uraa ovat stressaavaa. Yksi täytyy kestää pitkiä käyttötuntia yhdessä kirurgi. Elämä potilas on aina vaakalaudalla niin täytyy pystyä ajattelemaan kun on komplikaatioita. Silti se on palkitseva ura lopussa.

Yhteenveto:
Anesthesiologists ovat lääkäreitä, jotka opiskellut lääketiedettä ja otti residenssiin. Hoitaja anestesialääkäri päättynyt hoitotyön ja sai maisterin tutkinnon.
Anesthesiologists tutkia enää noin 12 vuotta, kun taas CRNA tutkimuksia varten noin 6-7 vuotta yhteensä.
Molemmat eivät poikkea toiminta ja tehtävät.