Ero CPT ja ICD KooditCPT vs ICD Koodit

Getting sairas voi tulla kalliiksi. Että 's, miksi useimmat ihmiset ovat saaneet lääketieteen tai sairausvakuutus itselleen ja heidän perheilleen. Kanssa sairausvakuutus, he saavat halvempaa ja helpompi tapa saada heidän vaivoja käsitelty.

Ei vain ovat potilaiden ja lääkäreiden osallistuvat hoitoon ja diagnoosi lääketieteellinen ongelma, mutta myös lääketieteen vakuutusyhtiöt. Jouduttaa maksuprosessi ja tehdä kaikki ymmärtää lääketieteellinen ongelma, manuaalinen koodit tarjotaan.

On olemassa kaksi opasta käyttämillä lääketieteen billers ja vakuutusyhtiöt: Nykyinen Menettelyyn Terminologia (CPT) ja kansainvälisen tautiluokituksen (ICD).

CPT Kirja on koodit raportointiin lääketieteellisten toimenpiteiden ja palvelut, kuten diagnostisia, laboratorio, röntgen, ja kirurginen. Siinä kuvataan mitä tehtiin potilaalle kuulemisessa ja menettely koodi löytyy CPT kirjassa. Se kuvaa terveydenhoitopalvelujen ja menettelyjä tehnyt lääkäri. Sen tavoitteena on tarjota yhtenäinen kieli kuvaamaan hoitoon ja diagnostiset menettelyt suoritetaan ja tukea välisen viestinnän lääkäreiden, potilaiden ja vakuutusyhtiöt.

ICD Kirja on koodeja, jotka diagnoosin ja kuvata sairauden tai sairaus. Sen jälkeen diagnosoinnissa mikä on vialla potilaan, lääkärin tulee määrittää diagnoosin koodi, joka löytyy ICD-9 tai ICD-10 kirjaa. Siinä kuvataan sairaus tai sairaus, joka on käsitelty siten, että kaikki osapuolet; lääkäri, potilas, ja vakuutuksenantaja ymmärtää paremmin tauti, jota hoidetaan.CPT Kirja on julkaissut American Medical Association ja on 7800 koodeja. ICD Kirjan on kustantanut Maailman terveysjärjestö WHO ja on 24.000 koodit sen ICD-9 ja yli 200000 koodit sen ICD-10. CPT Kirja on terveydenhuollon yhteisen menettelyn koodausjärjestelmän ja keskittyy lääkitys ja laitteiden, joita potilas laskutetaan. Tämä järjestelmä ei löydy ICD kirja.

CPT-koodit ovat monimutkaisempia kuin ICD-koodit. Vaikka tietyn sairaus diagnoosi voi olla vain yksi koodi, määrittää koodin CPT koodaus aiheuttaisi määrittämiseksi potilaan olosuhteet 'vierailua lääkäri, aika lääkäri vietetty potilaan kanssa, kuinka monta elinjärjestelmien hän tutkitaan muun huolenaiheita.

ICD kirjoja on päivitettävä välein 10-15 vuosi taas CPT kirjoja välein 3-5 vuotta. Lääketieteen billers ja terveydenhuollon vakuutusyhtiöiden tulisi olla sekä kirjoja.

Yhteenveto:

1. Nykyinen Menettelyyn Terminologia (CPT) on lääketieteellinen koodi käsikirja julkaissut American Medical Association, kun kansainvälisen tautiluokituksen (ICD) on lääketieteellinen koodin manuaalinen julkaisemat Maailman terveysjärjestön.
2. CPT koodi kerrotaan mitä tehtiin potilaalle kuulemisen aikana, mukaan lukien diagnostiset, laboratorio, röntgen, ja kirurgiset toimenpiteet, kun ICD-koodin tunnistaa diagnoosi ja kuvailee sairauden tai sairaus.
3. CPT koodit ovat monimutkaisempia kuin ICD-koodit.