Ero OT ja OTA OT vs OTA

'OT' ja 'OTA' molemmat seistä 'toimintaterapeutti' ja 'toimintaterapeutti avustaja / aide', vastaavasti. Ne ovat ryhmä ammattilaisia ​​toimintaterapiasta alan työtä kaikenikäisille vaivaavat sairaudet, vammat ja sairaudet. Niiden pääasiallinen tehtävä on auttaa näitä ihmisiä takaisin ja saamaan takaisin normaalin taitoja.

Toimintaterapeutti ja avustajien / aides toimivat yleensä sairaaloissa, hoitokodeissa, ja muut terveydenhuollon paikoissa.

Tärkeimmät erot työterapeutteja ja toimintaterapeutti avustajat ovat määritellään listalla, koulutusta, ammattitaitoa, ja vastuualueet.

Occupational terapeutit ja Toimintaterapeutti avustajat / Aides: yleiskatsaus

Toimintaterapeutti ovat tärkeimmät toimijat käytännössä toimintaterapian. Ne pääasiassa käsitellä ihmisiä kärsii kehitystä sairaus. Toimintaterapeutti vuorovaikutuksessa potilaiden suoraan ja säännöllisesti, tarkkailla ja arvioida niiden kunto, ja sitten suositella hoitoa. Haastatellaan potilaiden ja tutkii niiden potilastietoja ovat myös osa tehtäviä toimintaterapeutti koska nämä jotta ne voivat määrittää paras hoitomuoto. Terapeutti on selitettävä potilaalle ja hänen / hänen läheisensä hoitoon, joka on tehtävä, ja sitten suorittaa että hoito itse / itsensä.

Toimintaterapeutti avustajat / avustajansa, toisaalta, ovat niitä ihmisiä, jotka auttavat toimintaterapeuttia heidän suorittaessaan tehtäviään. He valmistelevat laitteet ja muut olennaiseen toimintaterapeutti tarvitsee suorittaa tietty testi, ja ne myös antaa tukea OT kaikki koko menettelyn. Toimintaterapeutti avustajat vuorovaikutuksessa potilaiden, too. Itse asiassa ne ovat yleensä vuorovaikutuksessa enemmän potilaan (ja henkilökohtaisella tasolla) kuin esimiehilleen, toimintaterapeutti. OTAs yrittää pitää potilaiden mahdollisimman mukava.

OT ja OTAs: KoulutustaustaTullakseen toimintaterapeutti, yksi on täytettävä korkeamman koulutuksen muotona (mieluiten master 's astetta) ja niillä on pitkä kokemus teollisuuden. Tulla toimintaterapeutti avustaja, tarvitsee vain osakkuusyrityksen 's asteen ja jonkin verran kokemusta kliinisessä ympäristössä.

Sertifiointi ja lisenssejä kaksi asentoa voi olla etu, mutta eivät oikeastaan ​​tarvita. Toimintaterapeutti ja avustaja / avustajansa saada niiden sertifikaatit kansallisen viraston sertifiointi. Toimintaterapeutti sitten kutsutaan 'Toimintaterapeutti Rekisteröity', kun taas niiden avustajat ovat 'Certified Toimintaterapeutti Assistant.'

Haluttu Asenteet ja taidot OTs ja OTAs:

Toimintaterapeutti on kehitettävä hyvät keskinäiset suhteet ja viestintätaidot (suullinen ja kirjallinen). Erityisen hyvä tutkimus on iso plussa. OTs on myötätuntoinen, kärsivällinen, ja huomaavainen samoin.

Toimintaterapeutti avustajat on niin ikään on hyvät ihmissuhdetaidot ja viestintätaidot. Niiden on oltava kiinnostunut, suuntautunut yksityiskohtiin, ystävällinen ja myötätuntoinen. Se 's tärkeää OTAs vahvana fyysisesti, myös sillä niitä avustavan potilaat Täyttäessään toimintaan.

Yhteenveto:

Toimintaterapeutti ja toimintaterapeutti avustajat ovat ihmisiä, jotka työskentelevät vammaisten, sairauksia, ja vammat. Ne auttavat ihmisiä selviytymään ja takaisin taitojaan heitä on paremman elämänlaadun.

Toimintaterapeutti on sijoitettu korkeammalle kuin toimintaterapeutti avustaja / aide. Toimintaterapeutti on yksi vastaa hoitoon ja tärkein henkilö huolissaan kaikilla potilaalle. Avustaja on henkilö, joka suorittaa ohjeita terapeutti.

Toimintaterapeutti pitäisi ainakin olla master 'tutkinto toimintaterapiassa kun avustaja tarvitsee vain on liitännäisjäseniä' s aste samalla toimialalla. Sertifikaatit molemmat kannat ovat valinnaisia, mutta edullisia moniin tarkoituksiin. Kansallisen viraston sertifiointi on ainoa elin, joka antaa sertifikaatit molemmissa asennoissa.