Ero Parasetamoli 3 ja Percocet Parasetamoli 3 vs Percocet

Parasetamoli 3 on lääke, joka sisältää kodeiinia, kofeiinia ja parasetamoli. Määrä parasetamoli on 300mg, kodeiini on 30 mg ja kofeiinia on 15mg. Tätä yhdistelmää käytetään lievää tai kohtalaista kipua, joka liittyy ehtoja, kuten allergioita, kuume, kuukautiskipuja, päänsärkyä ja vilustuminen. Se tulee kuin tabletti otetaan suun. Se on kova, pyöreä ja valkoinen tabletti, joka on tasainen laseille ja oli viistetyt reunat. Se on sana 'McNEIL' kirjoitettu toisella puolella ja toisella puolella on numero '3' on kirjoitettu. Sen suositeltu annos on 1-2 tablettia neljän tunnin välein. Tämä voidaan säätää määrän mukaan kipu, joka on kokenut. Asioita, jotka voivat vaikuttaa annoksen vaatima henkilö sisältää kehon painon ja muut olemassa olevat sairaudet.

Percocet on lääke, joka sisältää parasetamolia ja Oksikodoni. Se on huume kipulääkettä ja toisin Parasetamoli 3, sitä käytetään kohtalaisen tai vaikean akuutin kivun. Tabletit ovat saatavilla 6 yhdistelmiä parasetamolia ja oksikodonihydrokloridia. Tulee jokaisen tabletin riippuu yhdistelmä. Jotkut ovat keltaisia, kun taas toiset ovat vaaleanpunaisia. Suositeltu annos on 1-2 tablettia kuuden tunnin välein. Asioita, jotka voivat vaikuttaa annoksen vaatima henkilö sisältää kehon painon ja muut olemassa olevat sairaudet.
Molemmat näistä kahdesta lääkkeet ovat riippuvuutta ja voidaan käyttää väärin.
Suurin ero Parasetamoli 3 ja Percocet että tylenol 3 sisältää kodeiinia samalla Percocet sisältää Oksikodoni. Tämä ero perustuslaki tarkoittaa, että tulokset ne tuottavat ovat erilaisia.
Yhteenveto1. Percocet on paljon vahvempi kuin Parasetamoli 3 ja on saatavana pillereitä eri vahvuuksia. Kaikki Parasetamoli 3 pillerit ovat samoja ainesosia.
2. Percocet 's suositeltu annos 1-2 pillereitä 6 tunnin välein samalla, kun Parasetamoli 3 on 1-2 pillereitä 4 tunnin välein.
3. Percocet hoidetaan kohtalaisen tai vaikean akuutin kivun samalla Parasetamoli 3 käytetään lievän ja kohtalaista kipua.
4. Parasetamoli 3 on itsehoitolääkkeitä, mikä tarkoittaa, että se on helposti saatavilla. Percocet ei voi ostaa ilman reseptiä, koska se on reseptilääkkeiden huume. Tämä tarkoittaa, että se ei ole helposti saatavilla.
5. Koska Percocet on paljon vahvempi kuin Parasetamoli 3, se tuottaa pahimpien vaikutusten jos väärin.
Percocet sisältää huume, joka on synteettinen ja joka kuuluu kodeiini ja metadonin perhe, kun taas Parasetamoli 3 ei.
6. Percocet on 25 mg enemmän parasetamolia kuin Parasetamoli.