Ero Zoloft ja WellbutrinZoloft vs Wellbutrin

Sadness on väistämätöntä elämässämme kuin ihmisillä. Voimme kokea auringonpaistetta silloin tällöin, mutta voimme myös kokea sateiden lopussa päivän. Voimme kiittää Jumalaa näistä vuoristorata ratsastaa elämässämme, koska nämä ongelmat tehdä meistä parempia ihmisiä.

Kun masennus iskee ja pysyy päiviä, viikkoja, ja kuukautta, se 'aika neuvotella lääkärin antaa sinulle sopiva lääkitys. Sama pätee ahdistusta kuin korostaa ympärillä ympäristö ovat myös väistämättömiä. Todennäköisesti lääkäreitä stressi, nimeltään psykiatrit, olisi määrätä sinulle lääkkeitä, kuten masennuslääkkeiden kuten Zoloft ja Wellbutrin. Käykäämme tietää näitä lääkkeitä.

Geneerinen nimi Zoloft on Sertraliini samalla yleisnimellä Wellbutrin on Bupropion. Zoloft on valmistettu ennen 1970-'s. Pfizer valmistettujen se sen kemisti, Reinhard Sarges. Keksijä Wellbutrin, toisaalta, oli Nariman Mehta GlaxoSmithKline aikana 1969. Sitä markkinoitiin Wellbutrin Yhdysvalloissa aikana 1985. Zoloftia luokitellaan SSRI, tai selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjä, kun taas Wellbutrin on luokiteltu ei-TCA tai nontricyclic masennuslääkkeiden. SSRI työtä tuotannossa serotoniinin tai joka tunnetaan myös nimellä 'onnellinen hormoni.'

Tärkein osoitus Zoloft on masennuksen ja ahdistuneisuushäiriöiden kuten GAD tai yleistynyt ahdistuneisuushäiriö jopa paniikkikohtauksia. Wellbutrin, toisaalta, on myös tarkoitettu masennuksen häiriöt samanaikaisesti käytetään tupakoinnin lopettamiseen lääke. Tämä on erittäin suositeltavaa.Zoloft ja Wellbutrin ei voida antaa muiden lääkkeiden, kuten MAO-estäjät, kemoterapia huumeet, särkylääkkeet, ja antikoagulanttien koska tämä voi pahentaa potilaan kunnosta. Potilaille on myös kerrottava, että nämä lääkkeet eivät toimi vasta kolmen-neljän viikon ajan. Joten ne olisi potilaan näiden lääkkeiden ottamisesta.

Nämä lääkkeet tulisi ottaa täysi lasillinen vettä. Niitä ei tulisi lopettaa heti, koska tämä voi aiheuttaa vieroitusoireita potilaalle. Näin ollen pitäisi olla asteittainen vieroituksen prosessi käytettäessä näitä lääkkeitä. Jos haittavaikutuksia ilmenee, ota yhteyttä lääkäriin tai mene lähimpään sairaalaan.

Yhteenveto:

1. yleisnimellä Zoloft on Sertraliini samalla yleisnimellä Wellbutrin on Bupropion.
2. Wellbutrin löydettiin aikaisemmin Zoloft.
3. Zoloft on SSRI kun Wellbutrin on ei-TCA huume.