Ero Klonopin ja AtivaniaKlonopin vs Ativan

Nykyään se on ehdottomasti hyvä asia, että aina kun on lääke, joka on suositeltavaa ottaa, voit aina etsiä lisätietoja että lääkitys. Täällä me katsomaan keskeiset erot kahden huumeet: Klonopin ja Ativan.

Yksi asia, että nämä kaksi on yhteistä, että ne ovat molemmat alle Bentsodiatsepiinia luokassa '' joka on psyykenlääkkeet jolloin sedaatio, uni-inducting, hypnoottinen, antikonvulsiivinen ja lihasrelaksantti vaikutuksia.

Alle Bentsodiatsepiini, on olemassa kahdenlaisia ​​lääkkeitä, joita käytetään ahdistuksen hoitoon liittyviä ongelmia. Ensimmäinen on Klonopin tai Clonazepam. Yhdysvalloissa, se markkinoi lääkettä valmistava yritys, Roche. Paitsi ahdistus ja paniikki häiriöt, Klonopin on myös määrätty hoitoon unettomuus ja epilepsia.

Toinen tyyppi on Ativania tai Loratsepaami. Ativan on enemmän tunnettu kaupallinen nimi tälle Bentsodiatsepiini lääkettä, jota käytetään kroonisen ahdistusta ja unettomuutta. Verrattuna kaikkiin muihin Bentsodiatsepiinin lääkkeet, Ativania pidetään eniten riippuvuutta '', minkä vuoksi lääkkeen tulisi antaa ainoastaan ​​tarkassa havainto lääkärin.

Vaikka Ativan on määrätty ahdistuksen hoitoon liittyviä ongelmia, sillä on haitallisia vaikutuksia henkilö, kuten lisääntynyt vihamielisyys, aggressiivisuus ja itsemurha tunteita. Se voi jopa olla muistinmenetystä vaikutuksia.

Joten mitä 's eroa kanssa siten, että nämä kaksi lääkkeet toimivat? Sekä Klonopin ja Ativan, sen Clonazepam sisältö vaikuttaa kemikaalien aivot, jotka ovat voineet tulla epätasapainoinen, ja aiheuttaa ahdistusta. Yleisin käyttö Klonopin on kohtaushäiriöitä ja paniikkihäiriön, kun Ativania on useimmiten käytetty ahdistus. realisoida kaikki vaikutukset, Klonopin otetaan yleensä kahteen tai kolmeen annokseen päivittäin, kun taas Ativania on otettava kolme-neljä kertaa päivässä.

Aivan kuten se on, kun otetaan tahansa lääkitys, se on parasta seurata lääkäriltä 's jotta kirjeen, kun käytetään joko Ativan tai Klonopin. Kumpikin näistä voi johtaa yliannostuksesta, riippuvuus, tai voi jopa aiheuttaa kuoleman ottanut väärällä tavalla.Yhteenveto:

1. Klonopin hoidetaan takavarikointia ja paniikkihäiriön, kun Ativan käytetään enimmäkseen hoitoon ahdistus.

2. lääkkeet, Klonopin on lyhytaikainen vaikutus, kun taas Ativania on keskipitkän kantaman vaikutus.

3. Klonopin on mielialalääkkeitä vaikutukset, kun taas Ativania tuottaa euforinen vaikutuksia.